Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere de uygun tatil yerlerinin fiyatları..?

tako

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bizde fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz özellikle bu yıl tatile gidenler yerleri üçreti ve otel durumu yani yarım pansiyon tam pansiyon herşey dahil gibi bizde gitmeyi düşünüyoruz eşim ve oğlum ama bir türlü karar vermedik erken rezervasyon içinde korkuyoruk gitmeden görmeden para yatırmak istemiyoruz

Sayın tako ben bu yıl tatilimi Bartın-Amasra da yaptım. Kaldığım oteli internetten bulmuştum. Otel yarım pansiyon, bir geceliği kişi başı 40 TL ve asansörlü. Engellilere uygun yani ben çok rahat ettim. Otele erken rezervasyon yapmıştım ama her hangi bir ücret istemediler. Ücreti oraya gittiğimde ödedim. Ayrıca Amasra çok güzel şirin bir ilçe, deniz ve orman bir arada. Gezmeye görmeye değer bir yer.

Prenses otelin linkini veebilir misin acaba amasrayı bende çok merak ediyorum orada bize uygun bir tatil yeri varsa güzel olurdu uygun bir zaman diliminde değerlendirmek adına:confused:

www.amastris.com.tr burası olabılır gıttığı yer. ben bartınlıyım. tavsiye ederim.
kuçuk bı yerdır. ama guzeldır. fazla dolaşmanıza gerek kalmadan her yeri gezebılırsınız.netten fotoğraflarına bakın. otelin ve amasranın. merkeze yarım saat arabayla

prenses paylaşımın için çok teşekkürler linkie baktım fiat olarakta gezilmeye değer yerler ayrıca , çok beğendim

Üst Alt