Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Doğalgaz ve elektrikte en az %30 indirim olmalı!

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
engellilere doğalgaz,elektrikte indirim olması lazım..en önemliside doğalgaz.. en az 0

İski indirimini örnek gösterip, bu kurumlar nezdinde girişimlere başlamalıyız.

tm tm kardeşim olur ama burası turkiye
ehliyette bile dümen yapıyorlar dışardan araba geitrmek için ucuza sen dogalgaza bilmem neye indirim yapta tum turkiye engelli olur
neler yapcaklarının yarısını hayal edemezsin ..
şu anda en ii çözüm mardine diyarbakıra yerleşmek orda ucuz o dediklierin :D

Hiç fatura ödemesek daha iyi olmaz mı:):)
Nasıl olsa sakatız,bizim yaktığımız elektrik,su ,doğalgaz ne kadar olacak ki:):)

Ya bu indirim işini bazıları abartılı görüyorlar.. Bence mantıklı çünkü bizim diğer insanlardan tek farkımız engelli olmak değil.sağlam insan bir şekilde iş bulup çalışıyor ama bizlerde öyle değil bir kısım çalışmıyor, bir kısmın geliri yok bir kısmının var fakat yeterli değil.ne tür ihtiyaçlarımızın olduğunu az çok hepimiz iyi biliyoruz.bu yüzden bu tür indirimler bizim için artıdır.tabi her zaman olduğu gibi bunu da suistimal edenler olacaktır.bunun içinde indirim hakkı verilmeden düzgün bir araştırma yapılıp gerçekten gerekenlere verilmesini sağlamak.bunu da devlet yapmalı..

neopolis ve sehribanu,
Arkadaşlaımız indirim konusundan rahatsız olmuşlar,olaya şöyle bakmalarını öneririm.

1-Engellilerin gelir durumu gerçekten düşük,
2-Engelli bir insanın akülü arabasının şarzı,engelli liftinin şarzı,evinin asansörünün elektriği (müstakil ev),elektrikli klozet (alabildiyse) vs. normal insanlardan ekstra elektrik giderleri.
3-Ben kas hastasıyım,normal bir insandan çok daha fazla üşüyorum haliyle doğalgaz masrafım daha yüksek oluyor.

Sanayi elektriği hane elektriğinden ucuzdur ,sanayidekiler sakat olduğundan değil!
Devlet üretime destek olma amacıyla indirimli elektrik vermektedir.
Sakatlara da pekala destek amacıyla indirimli verebilir.

arkadaşlar doğalgazda istenirse engelliler için indirim uygulanabilir mesela ben ankarada yaşıyorum ego da çalışan personel için 1 yıllık doğalgazı 1000m3 bedava yapmış belediye ayrıca aski suyu %90 indirimli kullandırıyor dogalgazıda %50 yapabilirler ayrıca benzini ötv siz elektriği bedava yapabilirler ...zaten bizim vergilerimizle sunulan hizmetler bizlere indirimli olmuş çokmu

Ben size bedava elektrik ve bedava sağlık hizmeti vaad ediyorum.
Bütün kamu çalışanlarının maaşını asgari ücrete düşürmeyi vaad ediyorum.
Kaynak nerde diyenlere alın size kaynak.!

Vatan hizmeti parayla yapılmaz. Bu ücrete çalışacak bir sürü gönüll işci varken niye 3-4 katı verip vatandaşımın elektiriğine, yakıtına, temel tüketim mallarına boyna vergi koyalım?

Ben size 2,5 tl ye benzin vaad ediyorum. Kaliteli sağlık hizmeti vaad ediyorum. Bütün hastaneleri kamulaştıracağım.
Faizi kaldıracağım. Faizli kapitalist taşeronların alayını asmayı vaad ediyorum.
Katillerin alayını asmayı vaad ediyorum...

Bugünlük bu kadar gerçek vaad yeter. Bunun karşılığında sizden ne mi istiyorum.
Hiç bi şey... Bir hayır duası... Karın tokluğundan bir kuruş fazla devlet kasasından aldığım tespit ederseniz beni asın! İmza...

Uyanın ben sizden bişey istemiyorum. Böyle beyanat vermeyenlerede kanmayın. Bu beyanatı vermeyenleride oraya oturtmayın!!!

Bi< indirimden vazgeçtikde medaş o kadar fazla para alıyorki yok trt miş yok kaçak elektrikmiş,yok belediye vergisiymiş

Üst Alt