Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Elektrik ve Türksat'da neden indirim yok?

art_SRY

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba Adana'da yaşıyorum birçok kurumsal ve kurumsal olmayan firma engelli indirimi yaparken tedaş ve uydunet ve kablonette herhangi bir indirim yok türksatın her sitesine girdiğimde engelli sempozyumu düzenlendi bilmemkim bakan geldi plaket verildi falan filan diyorlar ama herhangi bir indirim sözkonusu değil aynı şekilde tedaşta indirim yapmıyor çok yapmak istediğinide sanmıyorum ben mail atıyorum isteyen konu hakkında mail atabilir bunlar macburi kullandığımız şeyler indirim olsa güzel olmazmı birazda olsa rahatlarız.
kablotvbilgi@turksat.com.tr

engellinin üstünlüğü ne ki indirim olmasını istiyorsunuz en az engelli geliri 900 lira ülkenin yarısı bu gelirden daha düşük şartlar altında yaşarken bizlere indirim yapılması sizce doğrumu bence devlet hicbir konuda engelli indirimi yapmamalı her türlü sağlık, protez, medikal ürünlerin tamamı kısacası engellinin engelini giderebilecek herşeyi üçretsiz ve en kaliteli şekilde gidermeli

bencede engellinin temel ihtiyacı olan medikal ürünlerde daha kolaylıklar yapılsa daha da makbule geçer bence malum medikal ürünleri resmen ateş parçası misali dokunulmuyo dokundunmu yakan cinsten fiaatlar

Arkadaşlar herkes konuya kendi penceresinden bakınca haklı tabiki, burada Nasreddin hocanın cevabı aklıma geliyor, "SeNDe HaKLıSıN" :)

Üst Alt