Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engellilere Evde Bakım ve 2022 dışında verilen üçüncü bir aylık var mı?
yok arkadaşım ne üçüncü köprüsü şey pardon 3 maaşı adamlar vedikleri 2022 engelli maaşını geri kesmek için 40 takla atıyorlar birde 3 maaş mı versinler belki beledyeden meledyeden yardım parası alıyodur veya kaymakamlıktan bilemeyiz o alan kişiye bi sor bizede bilgi ver bu aldığı maaşınn adı neymiş ne hallerde veriliyormuş ama benim şahsi düşüncem sana onu söyleyen sene şakalaşmış yok öyle birşey
Kare herhangi bir yerden yardım alıyorsa 2022 den yararlanamaz.( çok haklısın )
Eren kardeş 3. diye bir şey yok ama katogori olarak değişir.
2022 engelli maaşı
Bakım maaşı
65 yaş üstü maaşı
Slikoz hastalığından dolayı maaş
Ve yetim ve engelli ise maaş
Askeri olarak gazi ve ailesi için
Muhtaç düzeydeki şehit yakınları
Muhataçlık düyeinde ise dul maaşı
Askerde olan kardeşlerimizin aileleri için muhtaçlık düzeyinde bulunanlara maaş
Yetim maaşı
Malülük maaşı
Erken emeklilik
Yada engel yok çalışmıyorsan sosyal yardım kaymakamlıkça ve belediyelrce gıda yakacak tarzında.
hayır arkadaslar cevapalrınız ıcın tesekkur ederım.yanlız 3 maas almıyor 2 maas alıyor 1.evde bakım maası 2.olarakta bır ek maas alıyor ama ne maası aldıgını bılemıyorum 2022 ıcın muhtaclık derecesınde olak gerek maddı gelırın cok dusuk olması gerek ama o arkadasın okadar dusuk deıl.106 TLYI 2 KATI GECIYOR.ohalde 2022 alamaz aldıgı maas yetım dul maululen asker yakını sehıt esı vs de deıl.ozaman bu maas ne maaası
Eren bakım maaşı alanların 2022 maaşı almasında engel yoktur ve başkada maaş alamazlar ya senin bilgin ve yorumun yanlış yada devleti aldatıyorlar bak şimdi
Hane gelir ortalaması 487 tl nin altında ise bakım maaşı ve o hanenin geliri bakım maaşını gelir saymadan 243 tl nin altındaysa engelli maaşı alabilir bunun önünde bir engel yok.
arkadaşlar ben bu konuda 1 şey sormak istiyorum çalışamaz durumda olan ve 100/90 raporu olan bakıma muhtaç 18 yaş üstü engellilerde engelli maaşı almak için 243 tl kırıteri varmı
243 Tl krıteri 2022 engelli maaşı için geçerli.
Bakım maaşı için hane gelirlerinin toplamının hanede yaşayan kişi sayısına bölümünde 487 tl dir.
Sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumuna bakım maaşı için müracat edin sizi gönderecekleri hastahaneden ağır özürlüdür ibaresi olan bir rapor almanız halinde gelir 487 tl krıterinede uygunsanız maaş bağlatabilirsiniz.
mehmet bey cevap verdiğiniz için tşk ediyorum bakım ücreti alıyoruz ben 3 ayda 1 alınan özürlü maaşını soruyorum 243 tl kırıteri engellinin gelirimi yoksa hanenin gelirimi 243 tl yi geçerse olmassa olmazmı
maaş alan milyonlarca engellinin hanesinde kişi başı gelirinin 243 tl olması mümkün değil öyle olsa çoğu engellinin maaşı kesilir ben bu 243 kriterinin olmazsa olmazı olduğunu düşünmüyorum hane geliri 244 tl ye çıktığı için maaşı kesileni hiç duymadım tekrar ediyorum 243 kriteri engelli maaşının olmazsa olmazı değildir
ben yanlıs bı bılgıden dolayı 3.bı maas varmı dıye sordum solekı.2022 maasını alabılmek ıcın aylık gelır krıterını kısı basına 106 tl dıye bılıyordum.bahsettıgım kısınınde aylık gelırı kısı basına 106 tl den yuksek oldugu ıcın bu maası alamayacagını dusunerek bır 3.maas varda haberımızmı yok dıye sormak ıstemıstım.tesekkurler mehmet bey yanlıs bıldıgım bı bılgıyı duzeltmıs oldum ozaman aldıgı 2.maas 2022 oluyor.
mehmet bey bu konulara hakım oldugunuzu dusunerek sıze bısey sormak ıstıyorum.bızım 2 yıl sureyle gecerlı olan yuzde 80 agır ozurlu raporumuz 10 kasımda doluyor e yenılememız gerek.eve gelen sosyal hızmetlerden gorevlı 2 kısı rapor yenılendıgı taktırde maasınız deam edecek demıslerdı.sımdı bız bu raporu yenılemek ıcın basvurdugumuzda maasın devam etmesı hususundada basvurmamız gerekecekmı yoksa rapor agır ozurlu seklınde yenılendıgınde baska herhangı bı ıslem olmadan(maasın devamı ıcın)maas almaya aynen devm edecekmıyız.yanı yenıden maasın devamı ıcın bı ıslem yapılması gerekmı.hastaneye bunu belırtmemız gerekırmı.bunun raporumuzda yazmasıs sartmı.ılgınız ıcın tesekkur ederım
son olarak 2022 maası ıcın nasıl basvurabılırım.evde bakım maasının engel olmadıgını solemıstınız.ne yapmam gerekır.sanırım bu engellı maası 2 ayda bır alınıyor.nekdar oldugu konusudna bı bılgınız varmı