Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere evine yakın bir kamu kurumuna atama koaylığı var mı?

meysunal

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba, benim sorunum; ben meb görevde yükselme sınavını kazanarak hizmetlilikten memur luğa yükseldim 2 ay önce, fakat sağlam arkadaşları merkezde şehir içinde okullara verdiler beni oturduğum yere 10 km iki dolmuş gidiş iki dolmuş geliş ve dolmuştan indiğim yer okula 1,5 km evimle dolmuş arası yaklaşık 1 km. Yürüme mesafesinde bir okula verdiler. Benim %73 bedensel engelim var ve hemofili ( kan pıhtılaşmama)hastasıyım fazla yürüdüğümde ve ayakta durduğumda eklem kanaması oluyor. Benim evime yakın bir okula atama isteme gibi bir hakkım varmı ne yapabilirim? Iyi havalarda zar zor gidip geliyorum ama karda kışta resmen kepaze oluyorum.

Öncelikle hayırlı olsun. Belirttiğiniz sorunları içeren bir dilekçe yazarak ve dilekçenize raporunuzu ekleyerek evinize yakın olan bir okula (o okulun adını mutlaka belirtin) tayininizin yapılmasını isteyin. Milli Eğitim mutlaka değerlendirecektir. Tabi dilekçe öncesinde Milli Eğitime giderek özlük işlerinden sorumlu şube müdürüyle görüşmeniz ve bu sorunları yüz yüze konuşarak yardımcı olmasını istemeniz faydanıza olacaktır.

Üst Alt