Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere HAC indirimi ya da başka kolaylık var mı?

Nevra

Aktif Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
9
merhaba arkadaşlar,

bi konu hakkında bilgilerinizi almak istiyorum.
Engellilere HAC indirimi var mıdır?
var ise nasıl yararlanılmaktadır?

bilenler varsa lütfen bilgilerinizi benimle ve benim gibi merak edenlerle paylaşsın?

Belki vardır da bilmiyoruzdur.
Ama eğer yoksa bence birleşip bu konuya dikkati çekerek idirim yapılmasını sağlayabiliriz hemde birçok gitmek isteyip de gidemeyen arkadaşımızın hac görevini yerine getirmesine destek olmuş oluruz.

Hayır engellılere ozel bır hac ındırımı yok. Sadece yurtdısı ucak bıletlerınde ındırım var. Ama bır seyahat acentası ıle sıze ozel bır ındırım yapmasını soylersenız belkı yaparlar bılmıyorum konusmak lazım

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için :) beraber çalıştığımız bi ablamız var CP hastası o sorduda bilmediğim için bende sizlere bi sorayım dedim :)

Bazı ibadetler bedenle (namaz) bazıları para ile (zekat,kurban) bazıları da hem bedenen hem de mal varlığı ile yerine getirilir ki hac da böyle bir ibadet.
Hac ibadetini yerine getirebilecek bedeni sağlık ve maddi güçten yoksun olan kişiye hac farz değildir.

Üst Alt