Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere indirim yapan hava yolu şirketleri hakkında bilgi alabilir miyim?

mariocuk

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben yeni üyeyim benim bi sorum olcaktı acaba benm raporum ve kartı var uçakla bi yere gitmek istesem engelli inidirimi ne kadar bi bilginiz var mı?? tşekküür ederim

%25 indirim var.başbakanlık özürlü kimlik kartını ibraz ederek alabilirsin ben 4 sefer kullandım fakat pegasus havayolunu kullanmanıda öneririm indirimler oluyor tabi takip etmen gerekir hatta bu gün aldım
2 kişi istanbul-malatya 80 tl.

Ben Almanya'ya giderken araştırdım bütün firmalara sordum tek indirim yapan THY fakat alakası yok indirimlede.İndirim yaptığı halde dünya para istediler benden,ben indirimsiz daha ucuza aldım biletimi.İşin doğrusunu söylemek gerekirse THY yapmıyor indirim felan sadece adı var İNDİRİM yapıyor diye.Kuzenim Fransa'da THY çalışıyor alakası yok abi dedi.Yurt dışı için biletlerin ucuzu oluyor uçağın kalitesi oluyor firmaya göre uçağın doluluğuna boşluğuna göre indirimli ucuz bilet bulabilirsin,birde tek firmaya sorup alma bir kaç firmaya doğrusu ajentacıya sor ondan sonra hesaplı olanını al derim ben.

Üst Alt