Arkadaşlar bugün otobüse bindim şöför ve engelli bir arkadaş konuşurken duydum iett özelleşiyormuş kısacası istanbulda otobüse binemeyecekmişiz
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Lütfen konuyu siyaset meydanına dönüştürmeyin... konu ile düşünceleriniz varsa yazın.. ayrıca otobüs a.ş. nin otobüsleri engellilere %100 uyumlu orta kapıda rampa var ve engelli bir arkadaşımızın rahatlıkla bindiğine şahit oldum.. kapı açıldığı zaman otobüs sağ tarafına hafif eğim alıyor rampa manuel olarak elle aşşağı indiriliyor ve engelli kardeşimizde rahatlıkla otobüse çıkabiliyor.
ptt özelleşti telekom araplar bizi soyuyuor telefon ft olsun adsl olsun biraz uyanın arkadaşlar herşeyimizi özelleştirme altında satıyorlar. uyanın şu uykudan
Oranları bilmiyorum; ancak belli bir oranın üstünde engelli olanlar özel otobüslere de (minibüs / dolmuş değil; otobüs) ücretsiz biniyor olmalılar.özellerde %60 ve ustune herhangi bir ayrıcalık yok malesef en fazla özellere de indirimli tarifeden biniyorlar