Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere maç ücretsiz mi?

Seyithan21

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam özür şimdiden ben ortopedik engelliyim baston deyneği kulanıyorum başbakanlık kartımı yeni aldım GS macına gidecem yanımda bana bakmak için bi kişi daha alabilirmiyim revakatci olarak? bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim..

evet özürlü kimlik kartınla engelli kapısından giriş yapabiliyorsun ama bazen kontejyan sınırı oluyo o yüzden maçın başlama saatinden 4-5 saat önceden gidip kayıt yaptırman gerekiryor

ben tek başıma düşerim diye korkuyorum yanımda kardeşimi götüremezmiyim? bana göz kulak olsun diye?

ben tek başıma düşerim diye korkuyorum yanımda kardeşimi götüremezmiyim? bana göz kulak olsun diye?

Fenerbahçe stadında engelli yanında 1 refakatçi şart olmazsa almıyorlar, İnönüde engelli tribünü güzel yerde ordada 1 kişi refakatçi alınıyor aşağıda ki resime bak Arena'da engelli tribünü kale arkasın da... Stadyumun sitesine baktım iletişim için telefon yok maalesef, şansını dene dicem o kalabalıkta kalacaksın diye korkuyorum, Ali Sami Yen'de saha kenarında bile duruyordu sandalyeliler. Bir telefon numarası olsaydı bilgi alınabilinirdi ama yok maalesef.

Screen-shot-2011-01-09-at-6.21.46-PM-500x328.png

genel de derbi maçların da çeşitli çeşitli bahanelerle içeri almıyorlar.. ama diğer amçlarda hiç bir sorun çıkarmadan aldıklarını biliyorum..

arkadaşım tabi ki ücretsiz refakatçinin bilet alması gerekli ama eğer kardeşin 16 yaşından küçükse sorun yok zaten bedava giriyor

engelliler bilet almıyor değilmi sadece başbakanlık kartımıxı gösteriyoruz?

Bide refakatcim biletmi alıyor?

Selam arkadaşlar,bazı tecrübelerimi aktarmak istiyorum;TT Arenada oynanan maçlar için biletlerin satışa çıktığı tarihlere paralel Engelli girişi için Galatasara.org de çıkan bir formu doldurmanız ve sınırlı sayıda olan biletler için adınızın listede yer alması gerekiyor,listede adınız var ise maçtan 1 gün önce stad gişesinden bir yakınınızın vasıtası ilede Başb. Özürlü kartınızın fotokopisiyle alabilirsiniz...( daha detaylı bilgiye kulüp wep sitesindende ulaşabilirsiniz )

Çok bürkratik ya, Anadolu yakasından İnönü stadına gelen engelli bir arkadaşım yanında ki refakatçiyle kartsız biletsiz giriş yapıyordu stadyuma TT Arena'da bu kadar uğraşmak niye... Bir arkadaşım var od TT Arena stadında saha kenarına kadar girebiliyor ona sorup öğrenicem bu durumu bu gün.

ben bu kadar uğraşacağıma tv de izlerim daha iyi bu ne yaw hastaneler yetmiyor mac izlemek içindemi uğraşacağız ölüm yaa

Tamam buldum kardeşim sonunda.

[FONT=tahoma]Engelli Biletleri İle İlgili Duyuru[/FONT]
[FONT=tahoma]22 Nisan 2012 Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçının engelli biletleri için aşağıdaki elektronik formun doldurulması gerekmektedir. Bu formu dolduran ilk 260 kişiye engelli bileti sağlanacaktır (84 engelli, 88 x 2 Tekerlekli Sandalye ve refakatçisi). Formu ilk dolduran 260 kişinin listesi resmi sitemizden kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Form doldurmak için tıklayın.

Engelli biletleri ücretsiz olarak 21 Nisan 2012 Cumartesi günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Aslanlı Yol üzerinde bulunan bilet gişesinde dağıtılacaktır. Sadece resmi sitede adı açıklanan kişilere verilecek olan biletleri almak için Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı’nın bir fotokopisini getirmek mecburidir.

Kaynak: Engelli Biletleri le lgili Duyuru - 17.04.2012 13:37 (KULP HABERLER) / Galatasaray.org
Öğrendiğim kadarıyla diğer maçlar içinde aşağı yukarı bu prosedür geçerli.

[/FONT]

Seyithan21;,

galatasaray maçları için internette form var onu dolduruyosun ilk 260 kişi olursan maça gidersin.

fenerbahçe maçları için maçtan 2 gün önce stadın orda biyerde biletix gişesi varmış ordan alıyorsun ilk 250 kişi olman gerek.

beşiktaş maçları için kartı göstermen yeterli.

ama yeni sezonda nasıl olur bilmem.

Basketbol maçlarına girip seyredebilen varmı? Uygulama nasıl acaba?

Ülkersport arena'da fenerbahçe'nin maçlarını izlemek istiyrsan 15Tl civarı bir parayı ödemek zorundasın.Bu ücreti ödeyince 2 bilet veriyorlar,özürlü biletinde ücretsiz yazıyor refakatçi paralı oluyor güya...Diğerlerinde yanlış bilmiyorsam maçtan önce gidip kartı göstererek maça girilebiliyor.

Başbakanlık kartı bir işe yaramıyormuş, en azından bendeki :D %58 engelim var o da işitme ve sanırım sırf bu yüzden ligin ilk maçı olan Elazığspor-Fenerbahçe maçına para ödeyerek girmiştim. Nasıl iş anlamadım yahu. Görevli birine sormuştum "sadece tekerlekli sandalyeliler girebilir" demişti.

Üst Alt