Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Öğrenim Kredisinin geri ödemesinde bir avantaj var mı?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Biz engellilere öğrenim kredisini geri öderken herhangi bir kolaylık sağlanıyor mu?
raporum sürekli ama işkur yönlendirmesi ile aldım yeni rapor gerekli mi?
ve ne tarz avantajları var şu an borcum 4000 faizsiz yeni menzunum.

Sadece maluliyet derecesinde sakatlığı olan kişiler bu durumlarını sağlık kurulu raporu ile belgeleyip kredi yurtlar kurumu'na başvurmaları halinde geri ödemeden muaf olurlar.
Onun dışında sakatlara özel bir uygulama söz konusu değil. Herkes gibi borcu yapılandırıp dilediğiniz vadeye yayabilirsiniz...

Yani borç tamamen mi siliniyor, benim bildiğim %50 indirim uygulandığıydı ???

maluliyet derecesi % kaç ?

ben de şu an hacizli durumdayım %78 raporum var şu an çalışmıyorum daha önce 1,5 ay bir işte çalışmıştım şu an çalışmıyorum üzerime kayıtlı hiç bir şeyim yok annemle yaşıyorum bu durumda evdeki eşyaları alıp götürebilirler mi...

ne yazık ki çalışıorken ssk kaydım yapılmıştı şu an da 18 gün yatmış sigortam var, şu an çalışmıyorum y. kartım vardı o da iptal oldu

Benim üniversite arkadaşım ikinci üniversiteyi kuyordu ve önceki okulunda kredi almıştı, aradan 7-8 yıl geçmiş yani ve hala ödemedi, hiçbir takip veya haciz de yok...

erkan süphen olmasın o arkadasını bulurlar el geçde olsa devlet alacak bırakmaz!

Evet bunu biliorum ve bir an önce benim de ödemeye başlamam gerekiyor. tşk...

arkadasar ben 2000 mezunuyum gecenlerde eve icra bildirisi gelmiş bende kredi yurtlar kurumunu aradım ordaki bayan bana engelli oldugumu soyledım calısmadıgımıda bana raporunuzu gonderin dediler gonderdim bir sounc gelmedi henuz geri bana

Öğrenim kredisini bilmiyorum ama belgelerle genel müdürlüğe başvurulduğu takdirde katkı kredisinin faizinin yüzde ellisi alınmıyor.

Üst Alt