Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere ÖTV istisnası neler için geçerli?

hayata sarıl

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar benim raporumda ötv indirimi evet yazıyor bu benim ne işime yarar ki mesela akıllı tlf almak istiyorum nasıl bil yol izlemem gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

ÖTV sadece araç alımı için geçerli akıllı telefon falan böyle bir şey yok telefonun fiyatı neyse yine aynı ama araba alacaksanız aracın ötv sini ödemiyorsunuz olay bu

cevapın için sağol seninde bilgin yok bu konuda sonuçta elektrik ve elektronik eşya alımlarında devlete ödediğimiz ötv var ondan dedim.

raporunuz da ötv indirimi var mı

O dediklerin bu kapsam da değil raporda verilen ötv araç içindir. Onlarda ötv indirimi falan yok istediğin yerden araştır ama elin boş dönersin umutlandırma kendini

Diyelim öyle ötv indirimi evet yazıyor sadece başkabirşey yok bunun yazması bişey ifade etmiyor ki kod olması lazım oda yok nasıl bir ötv indiriminden yararlanacağım peki umutlandığım falan yok sadece soruyorum raporda ötv yazmasının bir faydası yok hiç bir işe yaramaz ötv olayı

Araba alırken faydası var abarayı fiyatına göre 40 ila 50 bin indirimli alırsınız

Üst Alt