Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere prim ödeyerek erken emekli olma kolaylığı sağlanmalı!

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar konu hakkinda bilgisi olan var mı yok mu engelliler için görüşüm emekliliği yakın olan çalışma şartları zorlayan durumlar da Engel den dolayi calisamayanlar yani bi çok sebeblerden dolayi,örneğin ben prim günüm kendim yatirarak tamamlayabilir emekli olabilirim bu imkan tanınsa ne sınavla ne memurlukla ne özel şirketle uğraşırim emekli mi olur stresten uzak ailenin yanında otur gez dolaş v.s.. ben bi dilekçe yazdım bakalım cvp ne gelecek..

Evet haklısın bende gün eksik emekli olamıyorum iş de veren yok işkurda ceza kesmiyor firmalara

Peki bende %60 engelliyim özel bir şirkette çalışıyorum vergi indirimim de var işe giriş tarihim 2000, 5.000 gün prim gün sayısı da mevcut, ama halen emeklilik için 2018 Temmuz ayını bekleyeceğim, peki buna ne diyeceksin, siz prim gün sayısı dolduğunda hemen emekli olacağınızı mı zannediyorsunuz, bakın benim durumum ortada...

2018 kadar beklemek çok zalimce aslında bu konuyu dilekçe ile belirtebiliriz ve talep edebiliriz bir başlık açıp konuyu gündeme getirip destek alabilirmiyiz?
emeklilik konusunda sürekli rahatsızlığı olan kişilere pozitif ayrımcılık yapılmalı zaten normal şartlarda çalışırken zorluk çekmiyormuyuz
sizin gibi primi doldurmuş kişiler bence pozitif ayrımcılıkla yıl yaş beklemeden primlerini doldurmuşsa emekli olmalı
@sonbahar.44 primlerimizi kendimizin ödemesi bana sıcak gelmedi

Üst Alt