Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Proton marka araçlarda indirim var

Yaf kardeşim protonu alırsan ancak işin bittiğinde hurdaya verirsin o aracı...Tabii bozulupta elinde kalmazsa..

Kanaatimce fiyatları oldukça uygun.
Orta sınıf kalite araçlarla tabiki mukayese edilemez.
Ama Cherry den ve tüm çin mallarından, tatadan ve hindistan mallarından bence daha iyidir.

bence gayet güzel sıfır araba hangisi olursa olsun en az 5 sene rahat götürür zaten 5 senede de sınırlamamız kalkıyor satabiliriz.
tabii ki ne kadar ekmek o kadar köfte :)

üç ayda bir aldığım maaş var yaklaşık 840 lira... bununla bu kampanyaya girsem mi arkadaşlar ne dersiniz?

840*4 (senede 4 kez aldığımdan)=3360*5 (5 sene ödeyeceğiz)= 16,800

orada 15,500 e verilen aracı göz önüne alırsak benim bu maaşla kafa kafaya geliyor...
60 ay vadeyle satıyorlar...

bi arabam olmasını çok isterdim... bu maaşıda lüzumsuz işlerde harcıyorum hep... böylesi yararlı bir konuda kullanmayı isterim... bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum

grayland arkadaşım devlet engellilerin vergisini kaldırdı herkes gibi bizde vergiye tabiyiz unuttunmu arkadaşım ne 5 senesi ya

Arkadaşlar şu 5 seneye takıldım ben,
5 sene beklememiz gerekmiyomu 0 araç almak için.

Bende araç almak istiyorum sayfadaki yazıyı görünce gidip baktım protona.gen-2 şekil olarak model olarak harika duruyo.ama içerisinde kullanılan malzeme cok basit.engelliye sanki bi indirim varmış gibi reklam yapılmış ama yok böyle bişey,ötv almıyo onu zaten devlet verdi bu hakkı.

bu indirimleri neye göre yapılmış nerdeyse yarıyarıya ayrıca bu fiyatlara engellilere uygulanan %37 indirim varmı çünkü ben kalabalık bi aileyim yani 5 kişi geçen opel zafiraya baktım 42bin küsur bize 26700tl ye felen geliyor bence bu araba daha iyi

Yok böyle bi kampanya yalan haber reklam kokan hareketler .bizleri ve özrümüzü kullanarak raklam yapanlara yazıklar olsun..
Böyle bi alım yapan varsa iletsin buraya

teksas merhaba acaba kampanyanın olmadığını kim söyloedi sana

arkadaşlar böyle bir kampanya var mı yokmu...!

Bu otomobili bi kaç defa yollarda gördüm gayet şık bi araba. Ben 1998 yılında bi lada samara daha sonrada 2004 yılında lada vega aldım hala vegayı kullanıyorum iç donanım malzeme kalitesi düşük olmasına rağmen motor ve hareket sistemleri çok sağlam bi araba. Bir kez daha arıza yapıpda yolda kalmak nedir bilmem hem samarada hemde vagada. Bu arabaların ise ladanın üstü bi araç olduğunu söyleyebilirim. Ama kullananlar daha iyi bilecektir. Kısaca alınabilecek bi araç. Vede yanılmıyorsam bu araçlar 3 yıl garantili 2 yılıda artık siz idare edersiniz.

economist aldigin uc aylik maasi arabayami vereceksin bir atimlik barutun var
aman dikkat et ...

benim anlamadıgım 2022 maaşı alıyoruz bu maaşa göre sanmıyorum vermezler araba vede yasaya göre arabası olanda alamıyo bu maaşı heralde malulen emekli olanlara verebilirler arayıp ögrenmek lazım bende ehliyet var ama h sınıfı değil

arkadaslar ben o ilandaki aracın ne oldugunu bizzat bayiye gitti sordum öyle bi kampanyamız yok diyor varmıs ama bitmiş bide o 15.500 dediği arac da hiç bi özellik yokmuş hidrolik direksiyon bile değilmiş arac bide aracı sabit taksitlerle satmıyorlar bankadan kredi çekmen lazımmış banka bize kredi vermezki...

kampanya yok
sadece acitasyon yapıyorlar
telefon açtım engelliden ötv almıyorlarmış ...!!
birader hangi firma ötv alıyor engelliden ?
bunlar basit insanlar lafını etmeye degmez
bedevadan reklamlarını yapmayalım
sıkıyorsa kdv almıyoruz desin
onlar sözlerinde dursunlar % 18 kdv almasınlar
yokbe kanka insanlık ölmediysede can çekişiyor bence
Toyotasa ya mail attım
sakıp ağa özürlü insanları korur ve kollardı dedim onun ölüm yıldönümünde kdv almayın engellilerden ötv de devlet almıyor bu asil davranışı sizxden bekliyoruz dedim cevap bile yazan olmadı

( protona attığım mail )

bizim üzerimizden reklam yapmayin
sıfır araçlarda ötv almıyoruz diyorsunuz engelliden hiçbir firma ötv almıyor zaten
sizi kınıyorum. bütün forum sitelirinde sizin bu sözde kampanyanızı tüm engellilere anlatcam
sıkıyorsa kdv almayında görelim hadi ?
ötv %38 onu boşver o kadar bonkersiniz madem % 18 kdv almayın insansanız eger

byeee

uday çok doğru bir harekette bulunmuşun eline sağlık

Arba almak istiyorm bu konuda açık bilgi istiyorum

sLm ben istden ramazan 100 /92ortapedik engelliyim ve araba almak istiyorum vu bu protun reklamını gördüm bu arba hakın da ve diğer arbalar hakında bilgi verirseniz sevinirm saygılarımla.

Üst Alt