Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere sıfır tolerans, milletvekillerine ömürboyu rahatlık...

murat6677

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Emekli Vekillere Büyük Zam - Haberler.com

Arkadaşlar

Ailede 2. engelli 2022 maaşı alamaz çünkü kişi başı 286,00 TL yetiyor...
Emekli engelliler atanamaz çünkü emekli maaşı var...
Emekli engelliler 2. işte çalışamaz çünkü emekli maaşı var...
Engelli ve engelsiz emeklilere 100 TL zam çünkü seçim var...
Engelliler 20 yılda emekli olur çünkü raporu eski yenisi çıkması lazım...
Engelliler atamasında belki 2.000 kişi atanacak çünkü bütçede para yok...
Engellilerin 2022, evde bakım. yetim ve diğer maaşları kesilir çünkü ya evde emekli ve çalışan var, yada başka bir geliri...

Ama

Milletvekilleri ve emekli milletvekillerinin maaşlarına gelince;

Aldıkları maaş yetmediğinden emekli vekillere 740 TL zam...
Halen çalışan vekillerin maaşlarına %100 zam...
Vekillerin emekliliği için 2 yıl çalışması yeterli...
Milletvekili olduğu için 22.500 TL fon yardımı yardımı...
Bir o kadarda harcırah...
ömürboyu konforlu bir hayat...
Yeşil pasaport, kırmızı pasaport...
Devlette ailelerine, yeğenlerine, akrabalarına, eşine, dostuna sınavsız memurluk,müdürlük, başkanlık vs...
Emekli vekiller milletvekili olabilir çünkü aldıkları 7.500 TL maaş yetmediğinden 22.500 TL maaş cazip gelir...

Arkadaşlar şimdi soruyorum size ülkemizde "adalet" var mı..?

Emekli maaş zam mı Engelli aylığı

[FONT=helvetica]EMEKLİ VEKİLLERİN MAAŞLARINA REKOR ZAM
Emekli milletvekillerinin Cumhurbaşkanı bütçesindeki yüzde 9.2’lik artış nedeniyle şimdiye kadar yapılan en yüksek zammı aldıkları öğrenildi.[/FONT]

[FONT=helvetica]http://benguturk.com/emekli-vekillerin-maaslarina-rekor-zam…

HELAL OLSUN AKP YE VE AKP YE OY VERENLERE[/FONT]

Durmak yok, millete çay kaşığıyla kendilerine kepçeyle vermeye devam!!!
bir torba kömür,bir paket makarnaya da devam:)

tamam haklısınız lakin madalyonun bir de diğer tarafı var partizan değilim akp nin heleki bu gibi haksız uygulamalarını hiç tasvip etmiyorum ama iktidar da akp değilde başka bir parti olsa durum daha mı farklı olur du hiç zannetmiyorum ben zihniyet değişmedikçe hiç bir şey değişmiyor

He sen de hiç oy vermeye gitme o zaman...
"Zihniyet değişmedikçe" mantalitesi ve boşvermişlik yüzünden düştük biraz da bu hallere.

7 hazıran son sanş ıyı kullanın...

sayın pronet oy kullanmadığımı her uygulamayı peşinen kabul ettiğimi belirtmedim lütfen hitaplarınıza dikkat edin diğer avrupa ülkelerinde olmayan pek çok usulsüz ve mesnetsiz uygulamalar malesef ülkemiz de mevcut ecnebi deyip küçümseyen yada hakir görülen ( kimilerine göre) o insanların vermiş oldukları tepki ve eylemlerle bunun önüne geçilebiliyor aynı hassasiyetin ve bilincin halk olarak bizlerin de taşıması gerektiğini düşünüyoruz yoksa sizin söylediğiniz gibi o kullanılan oylarla anca iktidari elden ele değiştiririz.başkada bir işe yaramaz.

inş akp ye 7 haziranda birlikte dur yeter artık diyeceğiz

Akp ye dur deme zamanı 7 haziran.engelli düşmanı akp den kurtulalım...

... ama iktidar da akp değilde başka bir parti olsa durum daha mı farklı olur du hiç zannetmiyorum ben...

hee böyle düşünüyorsan o zaman oy vermene gerek yok. ama oy verdiğini belirttiğine göre demek ki bu yukarıdaki söylediklerine kendin de inanmıyorsun, "bu sefer farklı olabilir" diye bir umudun var ki oy veriyorsun ve umut herkese lazım...

Çalmaktan engelli hakkını düşünmeyen AKP DUR DEME zamanı 7 haziran olmalı devlette satılmayan toprak isletme bırarakmayan AKP ye dur denmeli

binlerce açık kadro varken almıyorlar devlete memur yazık

Üst Alt