Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere Sınırsız interneti Çok Gördüler

HASBIHAS

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar gectiğimiz aylarda btk karari ile engellilere internet indirimli denildi TTNET ve dier ISS cilari engellilere kotali interneti laik gördüler

8 mgbs kadar internet tarfilerinde 50 gb akn mevcut

fakat engelli müsteriler dier sınırsız tarifelerden indirimli yararlanamıyor

sizce bu haksızlık değilmi madem bir güzelik yapiyorsun adam akıllı yap

41 tl net satacaksın 50 kota koyacaksın kotayi aşarsan netin 1 mgbt düşecek
e nerd ekaldi indirim saten 1 mgbt internet 40 tl civari
buna ne denir siz düşünün

Mevcut ve yeni müşterilerimiz, istenen belgeler ile en yakın Türk Telekom Ofisleri'nden başvurmaları durumunda aşağıda yer alan indirimli internet paketlerinden faydalanabilirler:

1 Mbps 1 GB
1 Mbps 2 GB
NET4
NET6
NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ

buyrun netlimitsiz dediği tarife 50 gb akk mevcut arkadaslar

Malesef her firma aynı, yani alt yapı sağlayıcı Telekom olduğu sürece gb sınırlaması var. 16MGBS kullanıyorum 20 güne kalmıyor kota aşımından dolayı 1mb iniyor. Sözleşmeyi imzalarken tam dikkat etmedim bir de 24 ay tahahüt verdim, şimdi değiştiremiyorum. :(

ttnet ten başka indirim yapan yok herhalde

50gb kotayı nasıl aştığını çok merak ediyorum

ayrıca bu sınır sadece engellilere özel bir sınır degildir...tüm müşterilerde bu sınır vardır adil kullanımdan dolayı...

misal sürekli dvd filmi indirirlerse 50 Gb dayanmaz.

TTNET net zevkimizi katletti. Eskiden dizilerimi HD indirir izlerdim. Şimdi MP4'lere gözüm kayıyor.

Ben ki, aylık 250-300 GB çeken insan :(

Üst Alt