Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere su faturalarında indirim var mı?

denizsu

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
İstanbul'da, Ankara'da ki gibi su faturalarında %50 indirim var mı?..
Teşekkürler.

su faturalarının indirimi sadece Ankara da geçerli biliyorum.

teşekkürler..

Mersinde engellilere %50 indirim var su faturalarında

vay mersinde de mi var çok güzel. ben sadece ankara da var biliyordum. darısı istanbulluların başına diyelim...

teşekkürler..

sanırım şehirlerde ki, belediyelere bağlı birşey su faturasındaki indirimler!
doğru mudur?..

şayet engelli biri istanbul'da yasıyorsa, avantajları nelerdir?
nelerden faydalanabilir?

Hakan izmir de izsu'nun yaptığı bir uygulama nere izsu hizmeti varsa, su saati engelliye ait ise ortak saat olmayıp tek bir eve ait ise engel derecesine göre indirim var. İzmirin nereside bu hizmet verilmıyor yazarsan sevinirim.

arkadaşlar antalya dada engelli olanlara yüzde 10 gibi bir indirim var bide 25 tondan sonra normal abonelerde su fiatı katlıyor engelli abonede sınır yok aynı tarife ödeniyor. bilgilerinize..

wedo ,
Karşıyakanın (belki 1 yıl olmuştur tam emin değilim )bir süre önce ben kendim arayarak , bir arkadaşımda bizzat giderek sorduğumuzda bu uygulamanın ilerleyen tarihlerde olacağını söylediler.İzmir'in genelinde bu uygulama varmı araştırıyorum.

istanbulda suya indirim yok engelliye.ben İ.S.K.İ çalışanıyım sadece gazilere,şehit yakınlarına ,harp malüllerine indirim var %50 oranında.
istanbulda İ.E.T.T.otobusleri beyaz kartla ücretsiz ve diğer belediyeye bağlı ulaşım araçşları,özel halk otobüsleri,vapur,metrobüs ,hızlı tranvay,metro vs..
ayrıntılı bilgi önceden açılmış konu vradı avantajlar ve hakları diye engelinin.

Su faturalarında indirim var ama belediyelerin aldığı karar geçerli.ayrıca emlak vergilerinde de özürlüye indirim var.bağlı olduğunuz belediyelerden bilgi alabilirsiniz.

İstanbul'da engelliye İSKİ'nin herhangi bir indirimi yok.Geçen yaza kadar 22 yıl İstanbul'da yaşadım.
İzmir'de İZSU'nun hizmet verdiği her yerde engelliye 13 m3 e kadar %50 indirim var,ben geçtiğimiz aylarda yaptırdım.

Üst Alt