Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere su indirimi %50'den %10'a düşmüş!?

pari85

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar neden böyle oldu birdenbire %40 lık bir artma!!

ne güzel olmuş işte çıkmışı tartışmanın ne anlamı var indirselerdi tartışırdıkda çıkmış ne güzel :)

Belediye oranları değiştirmiş. Babama da %50 geldi son fatura.
Sebebi bilemiyorum. Kimi illerde indirim yok. Sanırım belediyenin yetkisi.

çıkmasının neresi güzel? önceden 10 tl gelen fatura şimdi 50 tl geldi :((

Açtığın başlık yanlış o zaman su indirimi %40 artmış demiyosunki ''Engellilere su indirimi 'dan P'ye yükselmiş..?'' ben bu başlıktan şunu anladım indirim %40'a çıkmış

pardon Murat bey, bi an ne yazacağımı bilemedim pardon....

istanbul'da iski engellilere yüzde 50 indirim uyguluyor..ev telefonlarida ise gunduz 3000 dakika gece 3000 dakika 12.50 kurus geliyor. internet ise 8 mgbt sinirsiz 45 lira..

Her belediye su indirimi yapmıyor mesala karaman belediyesi herhangi bir indirim söz konusu değil

arkadaslar beledıyeler suyu 13 m3 kadar %50 ındırım verıyo bunun aşılması halınde normal tarıfeden uyguluyo tutarı en azından ızmır ıcın boyle

sakatlık derecesine göre indirim oranları değişebiliyor.su,telekom,internet,kara ve havayolu ulaşımında indirimler var.

yani şimdi 50% mi 10% mu???????????????:confused::confused::eek: yuzde 90 iken 100 liralık neden almadıysam ayda 4 kere 10 liralık alsam acaba indirim olurmu??? bugün soruşturcam tam olarak :D:D

iyide hangi ilde düşmüş butun ülkede değil herhalde..

arkadaşlar kulaktan dolma degil link vererek veya gazeteküpürü verek başlık açın kulakdan dolma haberle gündem yaratıp boş yer ortalık karıştırmayalım sonra nasrettin hocanın işigibi olmasın veya bir akıllı kuyuya birtaş atıyor hepimiz onu cıkarmaya uğraşmıyalım

merhaba arkadaslar mersınde yuzde ellı ındırım yapılıyor ama yınede su faturasını gorunce soyleyeceğız

Üst Alt