Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere tatil için Erdek Ocaklar'da Hotel Benan'ı tavsiye ederim [Bilgi]

Yavuz

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Erdek Ocaklarda Hotel Benan'ı tavsiye ederim mimari tekerlekli sandalye dahil her kese uygun ilgi de o yönde denize sıfır, havuz çok güzel eğleneceğinizden eminim yakın yerleri tercih edenlere önerilir.

www.hotelbenan.com

Bilgilendirdiginiz için saolun demek denize sıfır havuzda çok zevkli :lol: gitmeyenlere tavsiye edilir bencede...

Hülya hanım Hotelin mimari yapısı tekerlekli sandalye için uygunmudur?

üç katlı birinci katta kalmayı kabul edersen ki çok rahat evet denize ve havuza inişlerde hiç bir sorun yok linki de incelerseniz zaten göreceksiniz ve de sahibi eşe çocukları ve çalışanları ile hoşca vakit geçirebileceğiniz kendinizi rahat hissedeceğiniz bir mekan vede güzel bir yer bence..

İnanın alternatif seçenekler arayışında idim sanırım Benana gideceğiz.

çok teşekkür ediyorum.

sevgiler.

arkadaşlar fiyatları bulamadım bilgi veririseniz çok sevinirim.

yarım pansıyon bır otel ıcın fıyatlar yuksek degıl mı?
telefon ıle gorustum sahıle ınen bır yolda engellıler ıcın gecıcı bır tahta yol yapılmıs onunda kaldırılacagını soyledıler. bu sartlarda engellıler yer ıcın uygun bır meken oldugunu dusunmuyorum. en azından bır havuz asansoru olabılırdı. engellı bırı ıcın ıkı rafakat ıle tatıl yapması gerekecek. buda yuksek bır malı kulfet bırakacaktır.

pexas' Alıntı:
yarım pansıyon bır otel ıcın fıyatlar yuksek degıl mı?
telefon ıle gorustum sahıle ınen bır yolda engellıler ıcın gecıcı bır tahta yol yapılmıs onunda kaldırılacagını soyledıler. bu sartlarda engellıler yer ıcın uygun bır meken oldugunu dusunmuyorum. en azından bır havuz asansoru olabılırdı. engellı bırı ıcın ıkı rafakat ıle tatıl yapması gerekecek. buda yuksek bır malı kulfet bırakacaktır.

Yarım pansiyon ücretini nerede gördünüzde pahalı dediniz.Ben halen kaç para olduğunu bilmiyorum. Siz biliyorsanız burada bizlerle paylaşırmısınız?

Arkadaşlar Hotel Benan msn ile görüştüm bana fiyat listesini gönderdiler.
Aşağıda bilgilerinize sunuyorum.
Açıkcası arkadaşın dediği gibi fiyat bana oldukça pahalı geldi hem Yarım Pansiyon hem de Erdek.
Bu fiyata Güney veya Ege sahillerinde herşey dahil rahatça tatil yapılabilmektedir.

Neyse yorum sizin,

Zaten araştıra araştıra zaman geçiyor bize tatil haram olacak :)

Not: Aşağıdaki yazıyı bana word ile göndermişler bende aynen kopya yapıp buraya yapıştırıyorum. Yani yazıdaki yanlış yazılım, dengesiz dağılım benim değil hotel'indir. Böyle bir şey göndermeleri ben şahsen kuruluş bazında biraz ciddiyetsiz buluyorum. Antetli kağıda güzel ve çarpıcı bir şekilde yazmaları gerekirdi.

oncelikle otelımıze duymus oldugunuz ılgıden dolayı tesekkur ederız.2008 yılı yaz sezonu konaklama fiatları SABAH VE AKSAM ACIK BUFE YEMEKLER DAHIL YARIM PANSIYON KİŞİ BAŞI olarak asagıda verılmıstır.ancak konaklanacak kişi sayısı,konaklanacak gun sayısına gore fıatlarımız degısıklık gosterebılmektedır.bu nedenle konaklamak ıstedıgınız gun kesınlestıgı anda bızı arayarak kac kısı ıle kac gun konaklamak ıstedıgınızı bıldırıp ozel fıat alabılır ve sadece 1 gunluk ucretı havale ederek rezervasyon yapabilirsiniz. saygılar
not:0-6 yas sadece 1 cocuk ucretsız olup 7-12 yas cocugu %50 ındırımlıdır.

canan kef
önbüro müd.

11 TEMMUZ-20 AGUSTOS ------nakıt 75 ytl ------------ kredi kartı tek cekım 75 ytl ----------worldkarta 5 taksıt 80 ytl
20 AGUSTOS-30 AGUSTOS 65 ytl------------- 70 ytl------------ 75 ytl
01 EYLUL-10 EYLUL 55 YTL
11 EYLUL-30 EYLUL 45 YTL
BAYRAM 50 YTL
HER ODAMIZDA 1 ADET CIFT KISILIK 1 ADETTE TEK KISILIK BAZALI LUKS YATAK MEVCUT OLUP 4. KISI ICIN ILAVE YATAK YAPILMAKTADIRTEMMUZ VE AGUSTOS AYLARINDA ODA ICERISINDE 3 VE DAHA FAZLA YETISKIN KALMASI DURUMUNDA KISI BASI FIATIMIZ 5 YTL AZALACAKTIR
ZEMIN ODALARIMIZDA (SADECE 1 METRESI NORMAL ZEMININ ALTINDA YARIM BODRUM) YARIM PANSIYON KİŞİ BAŞI:
01 TEMMUZ 30 AGUSTOS 52 YTL
1 EYLUL-30 EYLUL 40 YTL
BAYRAM 45 YTL
Temmuz ve agustos aylarında sadece haftasonu konaklamalarda ucretlerımız kısı bası 10 ytl farklıdır

katılıyorum valla bu fiyatlarla herşey dahillerde rahatça kalınabilir. :?

:x :x :x :x :x :x :x :x
Ya anlamıyorum bunları,ya Hotel Benan bana bugün fiyat listesini gönderiyor arkasından da yine bugün msn sine "20 Temmuz- 20 Ağustos 80 YTL" açıklamasını koymuş.
Bu kadar ciddiyetsizlik olur mu ya?
Boş verin arkadaşlar bu saatten sonra 50 YTL bile dese gidilmez.

marmaraya bu para verilirmi gel sen beni dinle bak kucugunde var bulnes
didim kusadasi iztuzu plaji cocuklu aileler icin korkusuzca eglensin sizde rahat olun kucuklerde deniz kum

neresi orası shukufe detaylı bilgi verirmisinnnnn lütfennnnnnnnnnnnn :D

Parasıda iyi olsun da :lol:

senin paran cok kiymetli arkadas :lol: hangimizin dedil ama
apartta kalacaksain hanim cocukla ilgilenirken yemegi yapicaksin
didimde in adim basi kesene gore yer bulursun tam pansiyona vericeginparayla fethiye dalyan koycegiz gunluk turlara katilirsin biz oyle yapiyoz

Ya öyle değil işte aslında başka program olmasa bütçem sorun değildi. Ama şu anda ailece programımız belli oldu. Ağustosda uçakla Malatyaya gideceğiz,oradan karayoluyla Nevşehir-Avanos oradan da tekrar İstanbul'a geleceğiz. Bu zaman zarfında zaten masraflar var. Ben gitmeden önce ayağımı denize sokmak istediğimden dolayı uygun bir fırsat varsa oraya da gideyim dedim. Yoksa Malatya-Nevşehir macerası olmasa ooooooo ben boşuna konuşuyor olurdum :lol:

Bu hafta Hotel Benan'daydım. 5 Gecelik rezervasyon yaptırmıştım ancak 2 gece dayanabildim. Benan'ı kimseye tavsiye etmiyorum. Temizlikten çok uzak, odalarda mini buzdolabı bile yok, orası bırakın 3 yıldızı ancak pansiyon olur. Alınan ücrete karşılık verilen hizmet çok, çok kötü. Kısacası "Gel bedava tatil yap." deseler bir daha gitmem...

valla anlamiyorum su bizi kazıklamaya çalişan otelleri tuhaf yaw nasil tiacret engelliyiz diye bize tek çeşit sunup yarim pansiyon 3yildizli otele 85ytl isteyen otel çok zeki:) tek akıllı onlar dimi hayret bişi kınıyorum vallah(hemde basit bi pansiyon 85ytl istiyor yaw:) 5yildizli otelde herşey dahil 79ytl yaw allah aşkina ayip yaw pansiyon yaw sinir kirizi geciriyorum

Hotel Benan için bir önceki mesajımda daha yazmaya üşenmiştim. Şimdi netten bir bakayım dedim. Bir şikâyet yazılmış. Kim yazmışsa o kadar doğru yazmış ki, söylediklerine aynen katılıyorum. Eksikleri de var, yemekler çok kötüydü, odalar felaket pisti. Arkadaş yazıyı benim otele girdiğim gün yazmış, bir gün önce bu yazı yazılmış olsa kesinlikle gitmezdim. Aşağıdaki linkte yazının detayını bulabilirsiniz.

http://www.otelsikayet.com/otel-tavsiye-sikayet/275/hotel-benan.html

Not: En Son Babalar Duyar diye bir dizi vardı, orada Kadir Bey Resort Otel vardı, aynı orası işte.

2 Günlük Benan maceramı anlatsam gülmekten yerlere yatarsınız.

yaw A_GEYİK kardes sende hangi otele gidiyorsan pişman oluyorsun.20ytl fazla ver sirket tarafından git otele yaw nedir bu cektigin eziyet hemde 4-5yildizi oteler:)

Prens MickeyMouse' Alıntı:
yaw A_GEYİK kardes sende hangi otele gidiyorsan pişman oluyorsun.20ytl fazla ver sirket tarafından git otele yaw nedir bu cektigin eziyet hemde 4-5yildizi oteler:)

Daha önce hiçbir söylemimde ya da yazımda hiçbir otelden şikâyette bulunmadım. Hayatımda sadece bir otelden memnun kalmadım. O da Hotel Benan.

2 Günlük talihsiz Benan maceramdan sonra 15 Ytl daha az verdim (Daha fazla konsepte) ve Bodrum Gümbet'te Hotel Anıl'a (3 Yıldız) gittim.

Hotel Anıl'ı şiddetle herkese tavsiye ederim.

www.hotelanil.net

Üst Alt