Arkadaşlar Hotel Benan msn ile görüştüm bana fiyat listesini gönderdiler.
Aşağıda bilgilerinize sunuyorum.
Açıkcası arkadaşın dediği gibi fiyat bana oldukça pahalı geldi hem Yarım Pansiyon hem de Erdek.
Bu fiyata Güney veya Ege sahillerinde herşey dahil rahatça tatil yapılabilmektedir.
Neyse yorum sizin,
Zaten araştıra araştıra zaman geçiyor bize tatil haram olacak
Not: Aşağıdaki yazıyı bana word ile göndermişler bende aynen kopya yapıp buraya yapıştırıyorum. Yani yazıdaki yanlış yazılım, dengesiz dağılım benim değil hotel'indir. Böyle bir şey göndermeleri ben şahsen kuruluş bazında biraz ciddiyetsiz buluyorum. Antetli kağıda güzel ve çarpıcı bir şekilde yazmaları gerekirdi.
oncelikle otelımıze duymus oldugunuz ılgıden dolayı tesekkur ederız.2008 yılı yaz sezonu konaklama fiatları SABAH VE AKSAM ACIK BUFE YEMEKLER DAHIL YARIM PANSIYON KİŞİ BAŞI olarak asagıda verılmıstır.ancak konaklanacak kişi sayısı,konaklanacak gun sayısına gore fıatlarımız degısıklık gosterebılmektedır.bu nedenle konaklamak ıstedıgınız gun kesınlestıgı anda bızı arayarak kac kısı ıle kac gun konaklamak ıstedıgınızı bıldırıp ozel fıat alabılır ve sadece 1 gunluk ucretı havale ederek rezervasyon yapabilirsiniz. saygılar
not:0-6 yas sadece 1 cocuk ucretsız olup 7-12 yas cocugu %50 ındırımlıdır.
canan kef
önbüro müd.
11 TEMMUZ-20 AGUSTOS ------nakıt 75 ytl ------------ kredi kartı tek cekım 75 ytl ----------worldkarta 5 taksıt 80 ytl
20 AGUSTOS-30 AGUSTOS 65 ytl------------- 70 ytl------------ 75 ytl
01 EYLUL-10 EYLUL 55 YTL
11 EYLUL-30 EYLUL 45 YTL
BAYRAM 50 YTL
HER ODAMIZDA 1 ADET CIFT KISILIK 1 ADETTE TEK KISILIK BAZALI LUKS YATAK MEVCUT OLUP 4. KISI ICIN ILAVE YATAK YAPILMAKTADIRTEMMUZ VE AGUSTOS AYLARINDA ODA ICERISINDE 3 VE DAHA FAZLA YETISKIN KALMASI DURUMUNDA KISI BASI FIATIMIZ 5 YTL AZALACAKTIR
ZEMIN ODALARIMIZDA (SADECE 1 METRESI NORMAL ZEMININ ALTINDA YARIM BODRUM) YARIM PANSIYON KİŞİ BAŞI:
01 TEMMUZ 30 AGUSTOS 52 YTL
1 EYLUL-30 EYLUL 40 YTL
BAYRAM 45 YTL
Temmuz ve agustos aylarında sadece haftasonu konaklamalarda ucretlerımız kısı bası 10 ytl farklıdır