Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere uygulanan su faturası indiriminden nasıl yararlanabilirim?

salih_6071

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben su faturasından indirimden yararlanmak istiyorum nereye baş vurabiliriz ne gerekiyor bu konuda bir yardımcı olurmusunuz

Su faturası sizin üstüneyse direk raporu alıp götürerek indirim yaptırabilirsiniz. Eğer sizin üzerinize değilde babanızın, annenizin veya eşinizin üzerine ise kaymakamlıktan aynı evde yaşadığına dair bir kağıt alınıyor adını unuttum onu alarak gidiyorsunuz.

bağlı olduğunuz iski(yada sular idaresi neresiyse) raporunuzun fotokopisi, mümkünse su saati numarası ile başvurun. bi haftada işlemi yapılır.

Ben denizlide başvurmuştum. Su aboneliği eşimin üstüne, engelli indirimi için ne yapmam gerekiyor diye sordum, engelli kimlik kartımı ve rapor kopyasını aldı bilgisayardan iki tık tık birşeyler yaptı görevli bayan ardından evrakları geri verdi, ve bir sonraki ay engelli indirimli olarak faturalanmaya başladı. tabi o zamanlar denizli henüz büyükşehir belediyesi değildi şimdi nasıl oluyor bilmiyorum.

Üst Alt