Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere yönelik araç ve gereç..?

hale.aksoy

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım. hepinize iyi günler diliyorum. engellilerin ve yaşlıların kullanabilecekleri yardımcı araç gereçler hususunda bir çalışma yapıyorum ve bu ürünleri bi çatı altında toplamak istiyorum. bu çalışma ilerde hepinizin faydasına olacağından yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi tahmin ediyorum.

siteden ürünleri tek tek inceliyorum ama bu şekilde çok uzun süreceğe benziyor. nasıl bi yol izlemem hususunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

herkese selamlar ve sevgiler.

Bülent bey, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Kastettiğim en basit örneğiyle tekerlekli sandalyeden, özel üretim bardak veya tabaklara kadar uzanan yardımcı araç gereçler. Hertürlü engelli gruplarına hitap eden çeşitli araçları listeliyeceğiz. Bir takım gruplara ait olanlar konusunda bilgi edindim ama özellikle zihinsel engellilerde hiçbirşey bulamadım diyebelirim. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

Selam Arkadaşlar En çok işinize yarıyacak olan bir kullanım aracı veya bir gereç hayata geçirilmemiş birşey olmayan bir şey var mı bunun ustune bir proje hazırlamak istiyorum sorunlarınızı bekliyorummm

Üst Alt