Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere yönelik en iyi internet kampanyası hangisi ?

esmeradamm

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bize yönelik 16 mbits limitsiz akk siz yalın(ev telefonsuz) internet kampanyası varsa yazabilir misiniz?

Ben 15 kasımda Türk Telekom abone oldum 2 yıl tahakkuklu. sınırsız 100 GB internet 49TL+ ev telefonu 13 TL=toplam 62tl öderim, yeni kampanya.
Ev telefonu bir yıl Tahakhuklu sosyal tarife, 1 yıl sonra iptal edip kapattırabilirim telefonu o zaman Yalın internet oluyor.

ULTRANET LİMİTSİZ 100GB AKN(ADSL)hıž16 mbhz_Ev Telefonu Olana kampanya
100 gB kota bitince hızı 5 mbhz düşüyor.
Türk Telekom'da engellilere indirim yok normal

Türknet en uygunu, internet+telefon 45 tl. Sitesinden ayrıntılarına bakın. Ama bağlantı sorunları falan olabiliyormuş. Ucuz etin yahnisi olayı sanırım.

Böyle reklamları bilirim.ttnet 4440375 i Ara,sor. Karışık bir şeyler anlatıyorlar. Normali daha avantajlı diyorlar.
En iyisi bulunduğun ilde Telekom bayisine sor.
Telekom bayi de diyordu bana; telefon dakilere inanmayın yanlış bilgi veriyorlar.nasıl işlem yapacaksanız gelin burada yapalım diyordu.

Ayrıca, suda engelli çocuğuna indirim var.
Özürlü tarife bižimki,abone babamın üstüne.10 yıl önce belediyeye raporumu bildirdim.aylık özürlü tarife üzerinden indirim li olur. flora19

Tek suyamo abone babam

Benim rapor yararmı

Yarar tabii,%40 dan sonra engelli çocuğu için geçerli.

Evet varmış

Birsürü şey yazmış kayıt için

Ben superonlıne sınırsız internet + ev telefonu kullanıyorum 44 TL çokta memnunum

TR de internetin kendisi engelli zaten. Wikipedia’ya bile giremiyorsun!

Güncel internet fiyat ve hız açısından hangi sağlayıcıdan almam için destek verirmisiniz

Superonline güncelleme yapacakmis yakınım üzerine almıştım ben engelli tarifesine şimdi üzerime alicam fiyatlarda güncelleme olacak haliyle.

Güncel Yalın ADSL kampanyari nelerdir.
limitsiz yalin ve enaz 8mb .

Superonline dan aranan varmı güncelleme için.

[SIZE=3]Turknet Engelsiz Tarife %40 ve üzeri engelli raporu olan tüm engellilere sınırsız ve kotasız internet sadece 56,99 TL[/SIZE]
[SIZE=3][FONT=sans-serif]

Sıfırdan bir internet aboneliği başlatarak Turknete abone olmak ve 1 ay ücretsiz internet kullanmak isteyenler için

Turknet Davet Kodu;

[/FONT]
[/SIZE][FONT=sans-serif][SIZE=3]https://turk.net/p/LDY43CT64OSC/
[/SIZE][/FONT]

[FONT=sans-serif][SIZE=3]https://turk.net/taahhut-sayar/index...e=LDY43CT64OSC

[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3]Mevcut bir internet aboneliğiniz varsa Turknet'e geçmek ve 1 ay ücretsiz internet kullanmak için şu şekilde abone olun.

Turknet müşteri hizmetleriyle iletişime geçin ttnet yada hangi firma ise onun abonesi olduğunuzu internet ve telefonunuzu turknete taşıtmak istediğinizi söyleyin ve müşteri hizmetleri yetkilisine Turknet Davet Kodunuz olduğunu ve LDY43CT64OSC kodunun kullanılmasını istediğinizi söyleyin turknet işlemlerinizi başlatır ve mailinize doldurmanız gereken evrakları gönderir, o evrakları doldurup size söylenen adrese kargo ile gönderin(kargo ücreti size ait) evraklar turknete ulaşınca işlemlerinizi başlatırlar sizin adınıza internet ile telefon hattınızı kendi bünyesine taşımak için abonesi olduğunuz firmaya başvururlar aboneliğinizin taşınma süreci 3 ile 7 gün arasında değişir bu süre içinde de mevcut internetinizi kullanmaya devam edersiniz, işlemleriniz tamamlanınca cep telefonunuza ve mail adresinize turknet kullanıcı adınız ve şifreniz gelir aynı anda da mevcut abonesi olduğunuz firmanın interneti kesilir, gelen şifreyi ve kullanıcı adını modem arayüzüne giriş yaparak internet kullanmaya devam edersiniz...

Turknet 31 Ağustos'a kadar diğer operatörden geçişlerde Taahhüt Cayma Bedelini 480 TL'ye kadar karşılıyor.

Turknet 7/24 Çağrı Merkezi: 0 850 288 80 80 / 0 850 288 70 01

[/SIZE]

TT net engelli paketi Nekadar kullanan varmı?

Limitsiz 8mb hız Yalın adsl

musty35

Yalın derken zaten o fiyatın içinde alıyorsun telefonu da turknet sana telefon numarası veriyor yada mevcut aboneliğinden taşıma yapıyorsan geçiş yapıyor ama sana kullan kullanma demiyor her ay 1000 dakika her yöne dakika veriyor kullanıp kullanmamak sana kalmış yani bir tür yalın internet aboneliğin olmuş oluyor, ben abone olduğumdan bu güne kadar telefon cihazı takmadım hiç kullanmadım

Guncel TTNet engelli tarifesi nekadar. Kullananlar memnun mu . yalın ADSL limitsiz 8mb hiz olucak.

musty turknetin kurulum hizmeti zayif.turknet sana kurulum sifresi verecek modemi disardan aldigin bilgisayarci şifreleri girer.acemi kullanicilar icin tavsiye etmem.ben 2 senedir kullaniyorum ne onlar beni rahatsiz ediyor ne de ben onlari.fiyat uygun 16 mps. sinirsiz.

Üst Alt