Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Nette engelli gezi turları ile ilgili aramalar yaptım,ancak bulamadım.Derneklerin bu konuda çalışmaları var mıdır,özellikle
İzmir'de engelli gezi turları var mı,bu konu da bilgisi olan var mı acaba?
Zorro Teşekkür ederim.
Benim demek istediğim İzmir'de günübirlik gezi turları düzenleniyor.buluşma organizasyonları gibi değil,bir yerleri gezip dolaşmak için.Engelli olmayan insanların düzenlediği gezi turları mevcut ancak engelli olunca onların programına uymak zor olduğu için,engelliler için var mı diye sormuştum.Yabancı ülkelerde var,ancak biz de yok sanırım..
Ben de kısa bir google amcadan araştırma yaptım bulamadım aslında senin bu konu başlığın fırsata çevrilebilir biraz bütçen varsa bu işe yatırım yapsanya ) yapılamayan bir iş İstanbul- İzmir-Karadeniz turu engellilere özel herşey düşünülmüş olarak ayarlarsan tutabilir yapıp da tutarsa fikir babası benim ha payımı isterim )
aliş şerif
Ben de düşündüm o işi,ama maliyeti yüksek olur diye çekindim..Çok ihtiyacımız olan birşey aslında..Tek kişi değil de bir dernek oluşturup yapılabilir bir şey aslında