Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engellilerin ağır işlerde çalıştırılamayacağına dair MEB yazı yayınladı
Arkadaşlar Atandığınızda ne iş verirler diye kafanıza takmayın ve kötü işlerde çalıştırılan arkadaşlarım bu yazıyı dikkatli okuyun mebden geldi bize bugün
İnsani olarak zaten bir kişiye yapamayacağı işler verilmemeli. Emanet ehline verilmediğinde, kanun ve yönetmelikleri uygulama kapasitesine sahip olmayan kişiler yüzünden sorunlar çıkabiliyor. En iyisi kendi haklarımızı öğrenip hakkımızı kanuni ölçülerle savunmamızdır. Yeni çıkan kanun, yönetmelik vs de takip edilmeli.
erkan katılıyorum sana ama işe engellı gırıyor ama engellı olarak sayılmıyoruz...agır engellı deyılsen mesela sana 5 sınıf verdılşer temızle dıye sende dıyceksın ben engellıyım.bana 3 sınıf ver ama agır engellı deyılsın fızıkı olarak çalışabılır sın dıycek...yan ı her şekılde iş müdürlerin insafında....
ankiloz Okul müdürü bana kendini yorma o zaman dedi.Durmak yok engelimizi artırıcınya kadar temizliğe devam.En sonunda felç oluruz sonra rahatlarız.Çünkü temizlik yaptırmaya devam ediyor.Ağır işlerde çalışamaz raporuma bakmadı bile.
ZAFERKEN Dilekçe yaz. dilekçene raporunu da ekle ve dilekçende rahatsızlığını, zorlandığın işleri yapınca rahatsızlığının arttığını, ayrıca "ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİĞİN" 16. maddesinin 2. fıkrasında "(2) Engelliler, engelliliklerini artırıcı ve ek engel getirici işlerde çalıştırılamaz." hükmünün olduğunu belirt ve dilekçene gelen evrak olarak numara vermelerini sağla. ondan sonra müdürün gereğini yapmazsa kendi başı yanar.
ZAFERKEN kabul etmek zorunda. gelen evrak numarası aldın mı ona resmiyete dökmüş olursun. çok zorlarsa ilçe'ye başvurursun dilekçe ile.. baktın onlarda bir şey yapmadı yaz bimer'e gitsin..
engelliyim şu oranda şu rahatsızlıktan raporum var de, yönetmelikte yazan maddeden bahset dikkate alınmıyor de. bak ondan sonra nasıl tutuşuyorlar..
korkma kimse sana bir şey yapamaz. hiçbiri patronun değil.