Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin bazıları araç için yakınları ve akrabaları tarafından suistimal ediliyor

altay

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Uzun süredir takip ediyorum evde bakım parası bağlanan bazı engelli insanlarımız üzerinden ÖTV indirimli araç alırken art niyetli kişiler (ihtiyaç sahibi kişiler hariç) 200-300 bin tl arasında araba almak istiyorum ne kadar indirim olur ne zaman satıp yenisini alabilirim vs. paylasimlarda bulunuyor. Engellinin ihtiyaçları için mutlaka araç gereklidir buraya kadar tamam ama zaten bakıma muhtaç, devletin verdiği parayla gecinmeye çalışan bir insanı kullanarak burada neden 300 bin tl gibi rakamlarla araç almak senin neyine kardeşim?? Demek ki sen art niyetlisin, vicdansızsın insan değilsin çünkü hem dolaylı yollardan devleti dolandırıyorsun hem de engelliyi aracı kılarak suistimal ediyorsun bu beni ilgilendirmez ama aracı alıp (5 yıl satışı sayılamayacağını bildiğin halde) başka birine ÖTV.li fiyatı üzerinden az bir indirimle satıyorsun.
Şunu bil ki Devlet uyumaz.

Üst Alt