Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin borçlarını ödemesinde sağlanan kolaylıklar var mıdır?

aliercan4

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben adanada oturuyorum evimiz müşterek dededen kalma 3 katlı 3 amcanın ben babamın payındayım ev 1998 depreminde zarar görmüştü belediye evi ya güçlendırırsınız yada yıkarız dediler bizde bir mütahitle projeli güçlendirme işine girdik bize ilk önce 15 bin kadar gider dedıler ama işin içine girince 40 bin tl aşağı yukarı masraf gitti ev yeni baştan yapılmış gibi oldu.ben başlarken 2 tane bileziğimiz vardı 50gr sattım 5 bin gibi tuttu ama şimdi borç altındayım beledye başkanına kaymakama nereye başvurduysam kimse bana yardım etmiyo bimere yazıyorum onlar valiliğe valilik kaymakamlığa kaymakamlık beni sosyal yardımlaşmaya gönderiyo ve sonuç sıfıır şimdi borç altındayım. evde aç bir haldeyiz bülent abi ne olur bana bir yol göster ben sadece özet yazdım eğer benı birebir dinleseydın bbülent abi perişan bir haldeyiz borçlar yüzünden tlf numu açamıyom oturan boğa bana bir yol göster slmlar

Üst Alt