Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin de en büyük sorunu maddiyat

Konular
18
Reaksiyonlar
120
Sağlık sektörü ( ilaç firmaları) sanki bu işten en çok nemelananlardır. Sistem onların elinde gibi geliyor bana. Engelli , hasta vs ne kadar çok ve çıkmazda olursa onlara o kadar yarıyor sanki. Maddi manevi engelli işsiz insanlar desdeklenmediği sürece her geçen gün insanlar daha çaresiz ve çıkmazda olacaktır buda birilerine yarayacak....

Yazdıklarına hak veriyorum İlaç firmaları daha etkili ve çabuk iyileştiren formüller buldu ama piyasaya sürmüyor gibi düşünüyorum Diğer taraftan , ülkemizde engelli aylıkları çok düşük. Bu konuda da iyileştirme yapılması lazım.

İlaçlar hastalığı tedavi edici değil semptomlari ortadan kaldırıcı şeklinde üretilir......aslında doğal yaşam doğal beslenme gibi geriye dönsek birçok hastalığa da çare olacaktır ama olmuyor....maddi yönden artık fakir daha da fakirlesir dönemindeyiz.... başımızdakileri doyurabilirsek aslında zengin bir ülkeyiz ama ne yazık ki doymayanlar yüzünden para fakire ulaşamıyor.....buda engelli açısından daha da derinden hissedilen bir durum...aslında birçok dernek var ama neyi temsil ediyorlar neye ses veriyorlar ben bilmiyorum...yani düzen değişmediği sürece bu devran böyle dönecek sanirim

Böbrek Nakli Hastasıyım her doktora kontrole gittiğimde ve ya hastaneye yatmayı gerektiren durum olduğunda aldıkları parayı, ve ayrıca vücudun takılan organı reddetmemesi için alığım ilaçların fiyatlarını duysanız aklınızı kaybedersiniz

Engelliliğe sebep hastalığım öldürmüyor ama süründürüyor; bu çok klişe ama durum böyle; Filistin'de bir çocuk : "Ölsem de dinlensem." diyordu; Yaradan'a vereceğim savunmayı hep düşünüyorum; gençlik demek dert demekti, hatta dert ve para demekti benim için ve çoğu kişi için. Yaşlılıkta ise daha çok paraya ihtiyacı olur insanın özellikle sağlık için.

Üst Alt