Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin Eksik Prim Günleri İçin Borçlanma Talebi

hüseyinkani

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar,
AKİM aracılığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına, Engellilerin Eksik Prim Günlerinin Borçlanma Yoluyla tamamlanması talebinde bulundum. Gelen sonuç aynen şu şekildedir:
------------------------------------------------------------------------------------------
Sayın HÜSEYİN KANİ
AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 150***-**** numaralı başvurunuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı; 'na iletilmiştir. Bakanlıktan gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.
İlgili Mercilerin Cevabı:
28.04.2015
TALEBİNİZ YENİ BİR YASAL DÜZENLEME GEREKTİRMEKTE OLDUĞUNDAN TALEBİNİZ ÇALIŞMALARDA DEĞERLENDİRİLMEK ÜZERE İLGİLİLERE İLETİLMİŞTİR.
Çalışma Bakanlığı -
Bilginize sunar sistemimizi kullandığınız için teşekkür ederiz.
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
0312 444 25 44

------------------------------------------------------------------------------------------
Yanlış anlaşılmasını istemem. Herhangi bir siyasi partinin reklamını falan yapmıyorum. Söz konusu olan tüm engellilerin eksik prim günü sorunudur. Engellilerin zor şartlarda iş bulabildikleri bir gerçektir ve ara boşluğunun olması da gayet normaldir. Lütfen sizler de başvuru yapın (http://basvuru.akim.akparti.org.tr/vatandas/) ve hep birlikte konuyu gündeme taşıyalım. Saygılarımla...

evet bende çok araştırdım bunu bu hak verilme aslında konuyu açtığınız için teşekkrler

Ben teşekkür ederim. Umarım bir şeylere vesile oluruz ve mağduriyetimiz giderilir.

maalesef bu biraz zor cunku saglam birey icin bile askerlik ve kadinlar icin dogum harici yok yani eksik gunun olacak paran varsa vereceksin dolduracaksin bu mumkun olnaz

Tamam engellilerde çalışma şartları zordur ancak zaten halihazırda engellilerin emekliliği normal şartlardan çok daha avantajlıdır. Normal şartlarda emeklilik 60 yaşına taşınırken bu talebiniz pek olası gelmiyor.
Bir siyasi parti elbette öyle diyerek olmayacak bir durumda bile şirin görünme yoluna gidecektir.

Sayın Ufukalp, benim Emekli Sandığına ilk girişim 20 seneyi geçti. Ancak sağlık sorunlarım sebebiyle memuriyete ara vermek zorunda kaldım. Bundan dolayı eksik prim günüm oluştu. 5400 günü dolduramadım bir türlü. Yeni işe girenler için değil zaten bu yazdıklarımız. Saygılar...

bende aynı sizin dediginiz gibi başvuruyu yaptım benimde 2512 günüm var emekli olmam için daha çok lazım

Allah yardımcınız olsun. Bu olayı kampanya haline getirip yaygınlaştırırsak mutlaka birileri dikkate alacaktır.

Üst Alt