Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin gidebileceği sürücü kursları nerelerdir?

KOKO1968

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

H Sınıfı veren sürücü kursları hakkında (hangi kurslar veriyor) bilgisi olan var ise paylaşabilir misiniz?

Teşekkürlerimle

Artık H sürücü belgesi diye bir şey yok.
1.sınıf B engelli sürücü için de size verilecek kodlara göre düzenlenmiş aracın olup olmamasına göre değişir sürücü kursları.

aracım var ise nasıl oluyor, ama herhangi bir ekleme çıkartma yok. ben kullanmıyorum ama araç benim.btün kurslar veriyor mu arabam yok ise nasıl işlem oluyor, konuya tamamen yabancı olduğum için geniş bilgi verebilir misiniz? geri dönüşünüz içn çok teşekkür ederim.

KOKO1968
Sizin üzerinize araç olup olmamasından bahsetmiyorum.
H sınıfı artık yok, engellinize göre kod işlenmiş B sınıfı alacaksınız. B yi her kurs verir, ama sizin için gerekli tertibata sahip eğitim aracı bulunan bir kurs olmalı, onu diyorum. Her kursta her engel grubuna hitap edecek tertibatlı araçlar olmayabiliyor.

teşekkür ederim, saygılarımla inanın çok faydalı bilgi oldu

benimki orntısız boy kısalığı, pedallara ayaklarım yetmiyor, yetse bile çok zor yetiyor.
bnedenle kurula greceğim zannedresm
eğer bilginiz var ise paylaşırmısınız

Üst Alt