Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin girebileceği en yüksek maaşlı memurluk hangisidir?

whypinkfloyd

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, bir engelli bireyin en yüksek maaş alabileceği memurluk hangisi? bilginiz var mı?

uzmanlık memurluklarıdır, mesela müfettişlik, idari yargı hakimliği, sayıştay denetçiliği, bütün bakanlıklarda uzman yardımcılıkları uzmanlıklar... çok fazla var ama hepsi için a grubu kpss sınavına girilmesi gerekmektedir...

Bir kurumda uzmanım. Yaptığım iş müfettişlik diyebilirim. Maaşım; iki çocuk yardımı, yol yardımı ve ingilizce yardımı ile net 18.000 TL. Bipolar hastasıyım. İşe 7 yıl önce girdim, 2.5 yıl önce bipolar oldum. Bu teşhisle beni işe alacaklarını hiç zannetmiyorum, ama çalışırken teşhis konunca sen iş yapamazsın da demediler. Çok garip bir durum. Daha engelli raporum yok, almayı düşünüyorum. Şunu sormak istiyorum eğer engelli raporu alırsam bu işimi etkiler mi sizce?

Bizim kurumda arkadaş kalp krizi geçirdi. Engelli raporu almamasına rağmen sanat kolunu elinden aldılar. Geri hizmete verdiler. Maaşıda o oranda düşürüldü. Engeliniz iş durumunuzu etkileyecek haldeyse geri hizmete alırlar.

can0138

İşinizi etkilemez zannediyorum. Emeklilik planlamanızda varmı hiç? Düşünüyormusunuz?

ayDÜNYAvazo

Erken emekliliği haketmeme 4 yıl var hocam, ataksız olaysız yaşamam lazım bundan sonra.
vilanjik
Bende bir anormallik görmemiş olacaklar ki sorun olmadı hocam. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. Bir sorun görseler müdahale edecekler demek ki

özel sektürde seni yetkinliğinin daha altı bir seviyeye transfer ederlerse ve o görevde maaşlar düşükse, maaşın azalmıyorken memurlukta böyle bir kısıtlamaya hak kaybına izin verilmesi çok kötü ....

can0138

uzman olduğunuz için haliyle kriz yönetme yeteneğiniz de var... tebrik ederim bu yaklaşımınız için, inşallah hersey daha iyiye gider.

Üst Alt