Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin Hizmetli olarak atandıklarında yaptığı görevler nelerdir?

Konular
46
Reaksiyonlar
0
engelli hizmetli varsa yardımcı olabilir mi?

Ben milli eğitim bakanlığına hizmetli olarak atandım Fakat;

- Benim engelim bacaklarda ve bastonsuz ayakta duramıyorum ve protez kullanıyorum
beni hademe gibi çalıştırabilirler mi?
- Hizmetli olmanın maaşı ne kadar?
- Eğer bu atama da atandığım yeri beğenmedim diyelim başka atama da yani 2. atama da atanabiliyor muyum? Tercih yapabiliyor muyum?

sana temizlik işi vermezler. bende hizmetli olarak atandım şuan masa maşı iş yapıyorum. maaş evli değilsen 2150-2200 civarında, benim gibi evliysen ve eşin çalışmıyorsa 2400 lira alırsın. yerleştirmen yapıldığı için bir daha tercih yapamazsın 2018 sınavını beklemen gerekir..
çekineceğin bir durum yok gökhan kardeşim. dediğim gibi sana masa başı bir iş verirler rahat ol..

ankiloz mebde misin ? biz şimdi atandık ya şimdi ne yapacaz biz mi başvuracaz yoksa onlar mı arayacak ? şuan sadece milli eğitim bakanlığına atandınız yazıyor çünkü

James Eastwood meb'deyim kardeşim. şimdi bu hafta yatın dinlenin. önümüzdeki hafta hangi ile atandıysanız o ilin müdürlüğünü arayın bilgi alın. listeler 1 haftadan önce ellerine geçmez. listeler ellerine ulaşınca onlar size gereken bilgiyi verirler..

NaftalinKokusu Arkadaşım korkacak bir durum yok engelinden dolayı sana masabaşı iş verirler paspas temizlik vs gibi işler vermezler. Atananların listesini ösym DPB'na gönderecek DPB'de ilgili bakanlıklara bakanlıklar da illere gönderecek, yani şu aşamada telaş edecek bir durum yok listeler 15 güne kadar kurumlara gider atandığınız kurumun web sitesini takip edin ara sıra da telefonla arayarak bilgi alabilirsiniz, hayırlı olsun

Üst Alt