Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin kamu dairesinde mesai saatleri hakkında düzenleme var mı?

ramazan68

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
ENGELLİLERİN KAMU DAİRESİNDE MESAİ SAATLERİ HAKKINDA DÜZENLEME VAR MI?
İŞE giriş çıkışlarda herhangi bir yasa yönetmelik var mı?

kusura bakmayın ama saçmalıyonuz memur olduk şimdi de erken kaçmanın yolunu arıyoruz 5 te özel sektörde işten çıkın bakalım mümkün mü

Gerçekten ya bir memur olalım da inşallah saat o kadar da önemli değil alışkınız özel sektörden nasıl olsa :)

özelde zaten 5 te çoookkk zor ama kamuda 5 dedin mi herkes yola koyuluyo allah helal kazanç versin daha ne isteriz

allaha şükür sıkıntı değil.kaçmadan ziyade durum şöle..bnm gözlerden sıkıntı olduğu için bzm buralarda sabahları otobüse işe giderken 2 türlü otobüse binecem.1.otobüsü bindiğimde sıkıntı yok ama 2. otobüse aktarma yapacam vakit sıkıntı orda başlıyor.otobüslerin nereye gideceğii bilemediğim için bazen 5 bazen 15 dk bekliyorm.ve bindiğimde de bazı otobüsler varacağım yere normalde 15 dk da varan da var 30 dk da varan da var ..farklı yönlerden gidiyorlar.ben her sabah insanlara soramam şoföre soramam.ha bi şekilde 15 dk dan fazla gecikmiyom.ha bazende 10 dk da erken varıyorm.altımda arabam yok özel şoförüm yok.akşamları hava karardığında kış ayların da 5 den sonra çarşı merkeze inecek otobüs bulamıyorm.ha bi şekilde insem evime varırım.hava karardığında bi şekilde otobüs geldi.. onu da el kaldırmazsam durmaz.karşıdan farı yanık geldiği için arabaları seçemiyrm.bazen sesden anlıyrm.sabahlari ister istemez geçikiyorm.bnm burda da amir çok olduğu için hangisine anlatayım derdimi.birine anlatsam diğerine takılıyrm.mevzu bu aslında çok basit ama bi de bana sorun.

sizde haklısınız bende 1 otobüs birazda yürüyorum gecikince 5 .10 dakkadan sorun olmaz diyorlar

Üst Alt