Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin kullanımı için tavsiye ettiğiniz otomobilller hangileri?

incitanesi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
araba almak istiyorum bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba,sıfır araba düşünüyoruz en ekonomik ve tavsiye edebileceğiniz en iyi araba.eşim daha çok megan istiyor

bu başlığa bir göz gezdirin isterseniz....

megan3 hb düşünüyorsanız eğer arka koltuğuna oturun öyle karar verin derim ben sonra pişman olmayın sakın 1 defa alınacak,
eğer sizde sürecekseniz aracı wv polo,opel astra ( yeni çıkan astra değil onunda arka koltuğuna oturun öyle karar verin ),fort fiesta düşünürseniz onunda arka koltuğuna oturup öyle karar verin arka tarafları basık araçların yani ( kişi oturduğu zaman kafası tavana değiyor )
polo,astra eğerki paranız varsa golf alın 1 kere alın derim çocuğunuzda sürer olsunda çamurdan golf olsun ben hastasıyım golf'ün,yada jetda yeni araç çıkartdı bayiye gidip bi göz gezdirin derim olsun avrupa olsun.
İş arkadaşımda megan3 hb aldı sıfır yarın o kartın bozulduğunu düşünecek olursak vay o arabanın haline.
kendim sıfır opel astra aldım 1.3 motor dizel triptonik vites şehir içinde kullanmaya göre 180 ile 190 arasında değişiyor yakıtı,babam her nekadar çekmiyor desede kalkışlarda vitesli araçla yarışa varım derim.Kişiden kişiye kullanış fark ediyor.

EN GÜZELİ RENAULTLAR ÇÜNKÜ DİZELLERİ ÇOK EKONOMİK YAKITA SAHİP ŞU AN OTOMATİK VİTESLİLERİ DE ÇIKTI DÜŞÜNÜN DERİM.Renault’tan otomatik vites dizel yeni araç seçenekleri: Fluence, Megan HB, Clio HB

DOĞAN_63;

ikinci el araç alımında düşme olmaz sevgili doğan kardeşim. ancak mtv (taşıt pulu) ödemezsin. fiyattan düşmesi için ötv muafiyeti ancak sıfır km. araç alman gerekir.

DOĞAN_63;

Doğan kardeş,
Engelinizin oranından önce engelinizin ne şekilde olduğundan bahsederseniz daha iyi olacak. Bu bahsettiğiniz 2. el araç normal ise malesef bunda pek avantajınız olmaz. Eğer düşünürseniz bende engelli için otomobiller var. Hem tertibatları üzerinde, hemde engelli plakalı, ayrıca vergilerden muaf alındığı için sizde indirimli alacaksınız. Daha ayrıntılı görüşebilmek için bize 05326574062 nolu telefondan veya aliyuce38@hotmail.com veya ENGELLİ ARAÇLARINDA TEK ADRES facebook adresimizden bize ulaşabilirsiniz.
Selamlar

incitanesi;

Sayın incitanesi,

Bence engellini alacağı araç ucuzluk bakımından değilde sağlamlık bakımından tercih edilmeli. Biliyorsunuz her engelli aracının arıza yapması durumunda ve yolda kalması gibi sebeplerle aracının tamiratıyla gerek kendisi gerekse servisle uğraşmamalı. Neredeyse bir ömür boyu devamlı çalışan yolda bırakmayan fazla parça masrafı çıkartmayan araç olmalı. Bir çok engelli kişinin araçlarıda otomatik vitesli olduğundan daha sonra sattığı zaman herkez almak istemeli ve prim yapmalı.

Bus kıstaslara uyan araçlar ise birkaç avrupa markası.

Tabiki bunlar benim düşüncem.

Selamlar

arkadaşlar sağlamlık bakımından eniyisi FORDLAR yani otosanın araçları ekonomik bakımdan en iyisi RENOLAR ŞİMDİDEN HEYIRLI OLSUN KAZASIZ BELESIZ

Üst Alt