Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin mağduriyetlerini Twitter'da duyuralım!

tsunami_

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar merhaba. Malum engelliler olarak hem çalışırken hem emekli olurken üzücü gerçek olarak engelliler olarak bizler mağdur durumdayız. Ancak bu konuda hiçbir engelli arkadaşımız ortak bi hareket etme konusunda faaliyette bulunmuyor.. Sizlere önerim burada örgütlenip twitter üzerinden sesimizi duyurmaya çalışalım diyorum.. Bu konuda kimler destekçi olur gerekirse telegram grubu kurup paslaşırız..

Bence sosyal medya yerine direkt olarak bakanlık veya ilgili kurumlar ile görüşme imkanı aramalıyız ama bu konularda bir türlü birlik olamıyoruz maalesef. Herkes -buna kendimi de katıyorum- armut piş ağzıma düş anlayışında. Bizim yerimize başkası mücadele etsin, başkası uğraşsın, biz hazıra konalım diyoruz. Bu şekilde bekleyerek olmaz, EYT'liler ve öğretmenler gerektiğinde tek bir vücut halinde hareket ediyorlar ve çoğu haklarını aldılar. Biz öyle uzaktan seyretmekle yetiniyoruz. Atama kontenjanları, özel ve kamu sektöründe engelli istihdamına yönelik sorunlar, engelli aylığının iyileştirilmesi ve kapsamının genişletilmesi... Daha birçok madde var bunun gibi ve hiçbiri henüz çözüme kavuşturulmuş değil.

cardinals

bakanlıklarda birilerini tanımadıkca çok bizi dikkate alan olacağını sanmıyorum... bu yüzden twitter gündemleri çok işe yarıyor. tabi 3-5 twit atmek yerine 50-100 bin twit atmak lazım.. ama gördüğümüz üzere arkadaşlarda şu an bile hareket yok..

Engelliler Platformu veya Konfederasyonu bu konuda bir girişimde bulunabilir ama şu ana kadar talep ettiğimiz hiçbir konuda tatmin edici sonuçlar alamadık. Ben şahsen kendilerinden fazla umutlu değilim.

Üst Alt