Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin resmi tüm işlemlerinde zorluklar çıkarılıyor!

Konular
91
Reaksiyonlar
0
Türkiye de özürlüler dışında herkes öyle rahat işini yapıyorki hiç sormayın.bir yerde rapor alacaksın aylarca süründürecekler.malunen emekli olacaksın bütün özel ve açık hayatını araştıracaksın.engelliyim diyeceksin engelli kartını göster diyecekler göstereceksin neyin var diyeceksin örneyin işitme engelliyim diyeceksin nasıl oldu doğuştanmı yoksa sonradanmı oldu diyecekler.sonradan diyeceksin doktura gittinmi diyecekler en iyisi engelli olsanızda biz biz olalım hiç demiyelim engelli olduğumuzu.

hepinizin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

adı üzerinde arkadaşlar engellinin işi engellerle olacak.kolayından olsa olurmu hiç.ayıpsınız yani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

bu kimin ayıbı acaba!!!

türkiye'de engelli olmak zor..önümüze sürekli prosedürler çıkarılıyor..kolaylaştırmak yerine her defasında işi yokuşa sürüyorlar...engelliyken ikinci kez engelleniyorsun..

valla alıştım ben artık:) bütün işlemler hazırolduğu halde bi ehliyet almak için bile üç kere emniyete gittim geldim gülüyorum sadece artık çünkü hiç bişi değişmiyor:)

Zaten engelimizle yaşamak zor,birçok yasa tamda bizim işlerimizi kolaylaştırır nitelikte.Ancak yasayı memur arkadaşlar yeterince bilgilendirilmedikleri (başka özel sebeplerde var tabi)için neyi nasıl yapacaklarını bilmiyorlar.Buda hiç kabahati olmayan biz engellilere eziyet olarak yansıyor.

siz birde kayseriyi görseniz halinize şükrederdiniz

bütün resmi işler öyle engelli işi olsun olmasın hep prosedör bu prosedürler tabi engelli bizler için daha bi çile

Üst Alt