Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin sahillerden/koylardan yararlanmasında ücret alınıyor mu?

isakaynak

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
fethiyede omurilik felçli kızımı tedavi amaçlı denize götürmek için iki tane kızıma uygun olan koy var,15 tl giriş ücreti var günlüklü koyundaki görevli ile konuştuk anlayışla karşıladı zaten engelli için ücret alınmıyor orman bakanlığının böyle bir uygulaması var dediler saolsunlar,diğer koy katrancı burdaki görevlilerle konuştum ve engelli kimliği olması gerekiyor diye diktirdiler,raporu var durumu ortada aracımız da engelli aracı dememe rağmen kimlik istediler ama kimliğin kolay çıkmadığını ve bizim 2 aylığına burda olduğumuzu söyledim isterse raporunun noter tasdikli yada fotokobisini verebilirim dedim biraz ikna oldular...şimdi bu durumda ne yapılabilir 5 yaşında ki kızıma engelli kimliği çıkarılabilir mi sadece bunun için değil başka böyle şeylerle karşılaşacağız...

arkadaşım bağlı bulunduğun il sağlık müdürlüğüne git engelli kartını 10 dakikada alırsın eskidendi o başbakanlık kimlikleri kaldırıldı yenileri bağlı bulunduğun il sağlık müdürlüğünden veriliyor gidip alabilirsin rapor aslı gibidir fotokopisi kimlik fotokopisi ve 2 adette resim götür 10 dakkada al

rica ederim kimseylede uğraşmak zorunda kalmassın gösterirsin kimliği olur biter

Üst Alt