Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin sevgi konusunda yaşadıkları

alihaydarkoyun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Önce size kendimi tanıtayım. Benim adım Ali Haydar Koyun. 1994 yılından 2015 yılına kadar Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi Başkanlığı yaptım. Dört yaşımdan itibaren bende ortopedik engelli biriyim. Yazar ve şair olma yolunda çaba göstermekte olan bir insanım.

1999 yılında “Sessizliğim” adlı şiir kitabımı 2015 yılında da “Sevginin Gücü” adlı derleme öykü kitabımı çıkardım. Şu anda da yapmayı planladığım bir kitap çalışmasında sizlerin de desteğine ihtiyaç duymaktayım.

Yapacağım kitap çalışmasının ana konusu engelli bireyler olarak yaşadığımız sevgi olayıdır. Bir engelli insan olarak engelli veya engelsiz biri ile yaşadığınız, yaşayamadığınız, karşılıklı veya karşılıksız, sevginiz, aşkınız hakkında daha önce yazmış olduğunuz veya yazarak hazırlayacağınız bir yazıyı göndererek destek vermenizi rica edecektim. Sadece engelliler değil engelsiz olup da engelli birini sevenlerde bu konuda destek verebilir. Gönderilecek yazılarda gerçek isimleri kullanmak zorunda değilsiniz. Yapılacak kitap çalışması için gelen yazılar başka bir amaçla kesinlikle kullanılmayacaktır.

Yazılarınızın içeriğinde (Sevdiğiniz kişi engelli mi, engelsiz mi? Engelli veya engelsiz olmasını istemeniz sizin için neden önemliydi? Onunla nasıl ve nerede karşılaştınız ve tanıştınız? İlk teklifi kim yaptı? Onu sevmenize neden olan neydi? En çok sevdiğiniz ve beğendiğiniz yönü nedir? Sevgi sizin ne anlam ifade ediyor? Onunla gelecek hakkında neler konuştunuz ve planladınız? Engelli oluşunuz sevginizi engelledi mi? Aileniz ve çevreniz nasıl karşıladı? Sevdiğinizle evlenebildiniz mi? Evlilik sürecinde neler yaşadınız? Devam etmediyse nedeni nedir? vb. vb.) konulara yer verebilirsiniz. Yazınızda gerçek isim belirtilmemesini istediğiniz zaman bunu bildirmeyi ihmal etmeyin.

Aklınıza gelebilecek benzeri gibi konuları içerecek şekilde yazarak hazırlamanızı rica ediyorum.
Yazılarınızı alihaydarkoyun@hotmail.com email adresine gönderebilirsiniz.

Umarım bu çalışmada beni yalnız bırakmaz ve destek verirsiniz… Şimdiden katkıda bulunan ve bulunmayan tüm engelli arkadaşlara teşekkür ediyorum…

Ali Haydar Koyun
Engelli Aktivist/Şair/Yazar

hiç gazete, dergilerde çıkan yazınız var mı, kitaplarınızı bulabileceğimiz bir adres var mı?

dostempati merhaba, elbette gazete yazıları var, internette Ali Haydar Koyun Sevginin Gücü diye aramanız halinde istediğiniz bilgiler çıkacaktır....
Kitabımın satış yapıldığı siteler ise aşağıda belirtilmiştir. İlginiz için teşekkür ederim
Sevginin Gücü
Sevginin Gücü - %25 indirimli - Ali Haydar Koyun - Kurgu Kültür M
Sevginin Gücü (Imge Kitabevi - [url]www.imge.com.tr)[/url]
Sevginin Gücü - %30 indirimli - Ali Haydar Koyun | OdaKitap.com
Sevginin Gücü - Ali Haydar Koyun - Kitap | Babil
Sevginin Gücü - %25 indirimli - Ali Haydar Koyun - Kurgu Kültür M
Sevginin Gücü - Ali Haydar Koyun - Kurgu Kültür Merkezi Yayınlar

Üst Alt