Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin tarımsal üretimde yer alması ve bu alanda iş bulmalarıyla ilgili..?

pari85

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
engellilerin tarımsal üretimde yer alması ve onların bu sahada iş bulmaları ile ilgili
bana yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar sadece engellilerin bulunduğu bir üretim merkezi :D sizcede çok güzel olurdu değil mi??

Beden gücü isteyen bir iş bayağı bir zorlamaz mı?

bedensel engelli tarimda cailsmasi baya zor gorunur beden gucu ile caliscak
kor dersen gormeden nasil yapacak
bi kaldi sagir derseniz tasi siksa suyu cikarir gel gorki en gerekli olan traktor ehliyetini bu sagirlara vermez devlet baba
buda saglam isi olmalimine:confused:

Shukufe sağırlar inek sağar , gübre taşır eker biçer...Traktor olmayıversin orak sallar:)

bunu hic dusunemedim buyucu:) amma velakin duymuyo diye bankadan krediyi nasi alicak:confused: alim satim yaparkene tilkilerle ugrasmak her ne kadar bizlerde seytana kulahi ters giydirsekte benim aklim kesmiyo:confused: ettik urettik diyelim sms email kullanmayan illede telefondan konusucan diyen bi toplumda:mad:

Yahu shukufe bilen bir muhasebeci tutarız olur biter. Ama başlıga dikkat edersen üretimde iş bulmaları diyor. Kendi işimiz olmayacak ki.Sadece sağırlar olmayacak.Körler muhasebecilik yapar telefonda konuşur. Topal söfer ehliyet alır getir götür yapar araçla.
Geriye bişi kalmadı:) İnek sağarken sütün yarısını içeriz:p. Patron düşünsün onları aman sendeeeeee:):cool:
Bak valla yazarken aklıma geldi he.İşin hamalı sağırlar olur:)
Fatih gülmüş. birinci söferimiz olur kırmaz bizi he:)
En olmadı üretim organik millet kendisi kapıya gelir alır.Havada kaparlar. Köşeyi dönerik:cool:

yaa iste biz sagirlara esek gibisinden calismak elalemede parsayi yemek her iste:( ben yokum kendi basima kendim patron olmazsam olurum:(

Üst Alt