Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin vardiyalı çalışmamayı isteme hakkı var mı?

güneyli1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 8 yıldır özel sektörde özürlü olarak çalışmaktayım 3 vardiya ( 8 saat ) üzerinden çalışıyorum fakat zaman zaman 2 vardiya ( 12 saat ) çalıştığımda oluyor fazla çalıştığım zaman mesayim veriliyor ama ben 12 saat çalışmak istemiyorum yaptığım iş çok stresli bunu ruhen ve fiziken kaldıramıyorum bu steslere bağlı olarak 4 kez mide kanaması geçirdim ve 12 saat çalıştığım zaman hayattan zevk alamıyorum çok sinirli oluyorum kendime çevremdeki insanlara saygım sevgim kalmıyor çok kırıcı oluyorum ve çok takıntı yapıyorum,benim 12 saat çalışmamam için neyapmam lazım doktordan 8 saatten fazla çalışamaz gibi rapor ala bilirmiyim teşekkürler

çok zor arkadaşım hele birde benim gibi sütü bozukların içindeysen çok zor allah yardımcın olsun

heryerde var sütü bozuklardan işyürüsünde 12 saatmı çalışırsın onlar için farketmez.

Üst Alt