Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerle İlgili Yeni Kanun Teklifi

Suret

Aktif Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Merhaba,

Aydın Milletvekili Deniz DEPBOYLU'nun hazırlamış olduğu, engellilerle ilgili yeni kanun teklifinin hazır metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz?

Tecrübeli arkadaşlar, bu metinden ne anlamalıyız?

http://www2.tbmm.gov.tr/d26/2/2-1658.pdf

Kamuda %3'lük oran doldurulmuş muki? %5 isteniyor! Öncelikle bu %3 ü doldurmayan kurumlara ne yaptırım uygulanıyor bunun araştırılması için araştırma önergesinde bulunulsun, özel toplanacak sağlık raporu nedir bunu da ben anlamadım, şimdi çok matrak bir şey gibi tiksine tiksine gittiğimiz hastanelerden bide özel rapor mu alcaz? ben de anlamadım bişey?

valla ben de anlamadım, tecrübesi olan arkadaşlar yazar diye buraya ekledim. daha önce de böyle teklif felan yapıldı mı acaba? ya da işte o özel sağlık kurulu nedir yani, sonuçta aldık raporumuzu, bi daha yeniden mi alacağız, her hastane kendi kafasına göre uyguluyor, bir hastanede raporu alan kişi başka hastanede mağdur mu olucak???

istihdam için o kadar haber geçiyor, yok primleri devlet karşılıyor falan filan, eğer gerçekten bir şeyler yapılacaksa bunun içinde yer alan engelli vatandaşları da düşünürsek ve ailelerini sonuçta hepimiz dağda parkta yatmıyoruz bizde insanız, o kadar sınava girip diploma almışız, alın o zaman herkesi kadroya doldurun %3 de inanalım %5 saçma içeriği boş, siyasi oy için olduğunu düşünüyorum.

///2017 ekpss de niye sayı açıklamıyorlar kaç kişi alınacak , bunlarla gelin karşımıza///

Konuyla ilgili bir gelişme duyan bilen var mı?

Üst Alt