Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliliğe bağlı yer değiştirme dilekçem reddedildi! Ne yapabilirim?

ber

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Milli eğitim bakanlığı görevde yükselme sınavı ile hizmetli kadrosundan memur kadrosuna geçişe hak kazandım. İl dışı tercihlerimden birisi geldi. Mazerete dayalı herkese yerinde kalma hakkı verildi ama başka kuruma geçiş yapmayı düşünüp tek seferlik hakkımı kullanmamak için dilekçe vermedim.

Yeni iş yerimde göreve başladıktan sonra geçmek istediğim kuruma nakil için dilekçe verdim ama kabul edilmedim. Ben de engelime bağlı tek seferlik tayin hakkımı kullanıp yaşadığım ile geçmek için kendi kurumuma dilekçe verdim fakat daire başkanlığınca reddedildi. Gerekçe olarak da görevde yükselme sınavından sonra verilen mazerete dayalı tayin hakkına başvurmamış olmam gösterildi.

Bu durumda yapabileceğim bir şey var mı sizce? Şimdiye kadar hiç o hakkımı kullanmadım.

Bende emniyete atandım geçen hafta göreve başladım. ama 1 kereliğe mahsus tayin hakkımı kullanmayı düşünüyorum. İlk seferde red yiyebilirsin dediler. Ama, 2. Veya 3. Dikekçede en kötü geçici görevlendirme ile memleketine geçersin dediler. Biraz uzun sürüyormuş süreç yaklaşık 6 ay. Belki sizinde tekrardan dilekçe vermeniz gerek. Dikekçe ne kadar süre içerisinde reddedildi. Başka bilgilendirmek isteyenlerden veya bu konuda tecrübe sahibi arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Hocam iki haftada cevaplandı

Bende mebin görevde yükselme sınavına girdim. facebookta meb görevde yükselme grubu var ordaki arkadaşlar daha iyi bilir.

Üst Alt