Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliliğin iyi yanı var mıdır?

serkan005

Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
3
fiziksel engellilik yaşamınhızlı rutininden alıkonmandır.sana bir şefkat öğretmeni tahsis edilmiştir.aynı zamanda hayata dısarıdan bakma lüksüdür bu.fizeksel engellilik hali insanlara sıkıntı verici bir şey gibi görünsede gerçekte,deniz manzaralı bir apartmanın üst katında kişiye özel döşenmiş bir dairedir.herşeyi dışarıdan görebilirsin.bu da filozof olmak için çok iyi bir fırsattır.

alıntı levh-i mahfuz

burak özdemir

Ne iyi yanı olacak,el mahkum katlanıyoruz.Ruh özgür beden kısıtlı...
Manzara güzel,deniz de var ama sahilde koşamadıktan sonra ne işe yarar apartman dairesi:):)

bahsettiğim kitabı okumus gibisin ordada zaten allahın kendi nurundan yarattığı insanın su fani bedene hapsolmayı kendisinin istediğinden bahsediyor.tekamülün bir değil belki birçok yaşamda ancak gerçekleşebileceği anlatılıyor laf aramızda tekamül iyi bir basamağındayız anlaşılan.:)

Kitabı okumadım,naçizane kendi fikrim...:)
Bedenimizin kısıtlı ama düşüncelerimizin sınırsız olduğunu ve ikisi arasında uçurumlar olduğu biliyorum ,ancak seçeneksizlik durumunda kabul etmekten başka seçenek olmadığını da biliyorum.
Kendi isteğimle seçmedim engelli bedenimi,kabul etmekten başka seçenek yok.:)

insana duyulan saygının altında da bu yatıyor dimi.sınırsız bi ruh ve fani bi beden.bide üzerine kamilleşme süreci hayat zor:)

Elbette. Katılıyorum.
İnsanın, herdaim RABBİNİ hatırlatan bir derdi, insana RABBİNİ unutturan nimete/nimetlere tercih ederim.
Bu yönden kendimi şanslı hissediyorum...

Üst Alt