Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilik durumu hemşirelik vb. sağlık alanlarını tercih etmeye mani mi?

bahar bozdak

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhabalar öncelikle.

Ben Ösym nin bazı bölümlerinde sağlık raporu istediğini gördüm. bir göz görememe,astım hastalığından engelliyim.

Bu durumda o bölümlerde okuyabilir miyim okuyamaz mıyım? bu bölümler hemşirelik, paramedik gibi sağlık bölümleri...

bahar, istediğin bölümü okursun, iş atamaya gelince istihdam kısmı var bu kısımda engeline göre çalışıp, çalısamayacağı işler o görevi yapabilirmi buna bakılır, yeterlilik belgesi gibi.

raporda çalışabilir ibaresi var zaten. sıkıntı çıkar mı sizce? yeni rapor çıkartıyorlar ve raporumu zaten bu ay aldım sürekli.

Çıkmaz oku sen . Atama olursa uygun bir iş verirler. Astım dedin korkuya duyarlı olmalısın. Hastane ortamını bilirsin sizin için sıkıntı olmasın, hastaları iyileştirecekken siz hasta olmayın

yok zaten sağlıkçıyım ben, 2 yıllık bölüm okudum,2yıllık kazandım tekrar :) ben sadece okula alırlar mı onu merak etmiştim. sonuçta tekrar heyete giriliyor ve ben tekrar girer miyim onu da merak ediyorum

bahar, hemşeriyiz, ben Karaman lıyım. Şanslısın gecen yıl 66 puanla atama yapıldı sağlık ta

hemşirelik kazanmadım yıllardır deniyorum ama olmuyor. paramedik dedim ondada rapor olayı olunca korktum yani. karamanda okudum ben karamanlı değilim. çok teşekkür ederim yardımınız için bu arada. iyi günler.

Bildiğim bu kadar bahar, Konya yazılı profilde.

Üst Alt