@
Kalem
Melek hanım,
Engelli bireylere sessiz güruh yakıştırmanız inanın beni derinden üzdü.
Zira bahsi geçen konu ile ilgili olarak,engelli dernekleri,kaymakamlıklar,il ve ilçe sosyal yardımlaşma vakıf başkanlıkları ve onların bağlı olduğu kurumlar ve yine bu kurumların bağlı olduğu sosyal politikalar bakanlığının yapması gereken görevlerden en önemlisi engelli haklarını savuna bilmek değilmidir.
Onların yapamadıkları görev içın hastag'lar yazmışın tiwit atmışsın,face'de bir değil,milyon binlerce paylaşım yapmışsın neye yarar.
Ve neye yarar,başındakiler senin halini anlamadıktan sonra.
Heleki'de engelli bireyleri.
Zira onların aldığı 2022 maaşı zaten 3 ayda bir üç kuruşluk,hiçbir geliri olmayan mağdur insanlara verilen bir maaş ve maaşa diğer fertlerden daha çok ihtiyacı olan insanlar bu insanlar.Zira aldıkları zaten üç kuruş.
Bu insanların muhtaçlık durumunu düşünemeyen yöneticilerimiz ve devlet büyüklerimizi anladık,onların gözünde seçimden seçime var olan,sonrasında suya gömülüp yok olan karabatak misaliyiz,
Onlar neysede,
Sizin ben ve benim gibi yüzbinlerce engelliye sessiz güruh demeniz,ve bu sessiz güruha bunlar layık demeniz sizin o güzel yüreğinizdeki dile hiç ama hiç yakışmamış biliyormusunuz.