Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

#Engellimaaşlarıödensin twitter'da Gündem yaratılsın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tekprens

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
5
konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu nedenle şimdiden özür dilerim kalem abla heryere yazmamızı söylemiş ama eğer kendisi bir konu açsaydı eminim daha faydalı olurdu ama ben deneyim dedim bugün gün boyu twitterda #Engellimaaşlarıödensin hashtagını paylaşırsak belki bir faydası olur

şu sitede binlerce üyeden bu çağrıya bir tek mesaj bile yazan olmamış günlerce! yuh yani sitenin tüm üyelerine!
Bu sessizliğiğe hükümet ne yapsa yeri! herkese bayramdan önce maaşları ödeyenelr bu sessiz güruhun (engellilerin) 2022 aylıklarını bayramdan sonraya bıraksa yeridir!

emeklilerin bayramını düşündüler. onlara kıyamadılar ve bayramdan önce maaşlarının ödenmesine karar verdiler. bunu da her yerde ilan ettiler.
ama iş engellilere gelince halen düşünüyorlar:) onlar düşünüyor bizim engelli camia da düşünüyor sessiz sessiz.

engelliler.biz üyelerine müzik bahçemden hediyedir:)

@Kalem

Melek hanım,

Engelli bireylere sessiz güruh yakıştırmanız inanın beni derinden üzdü.

Zira bahsi geçen konu ile ilgili olarak,engelli dernekleri,kaymakamlıklar,il ve ilçe sosyal yardımlaşma vakıf başkanlıkları ve onların bağlı olduğu kurumlar ve yine bu kurumların bağlı olduğu sosyal politikalar bakanlığının yapması gereken görevlerden en önemlisi engelli haklarını savuna bilmek değilmidir.
Onların yapamadıkları görev içın hastag'lar yazmışın tiwit atmışsın,face'de bir değil,milyon binlerce paylaşım yapmışsın neye yarar.

Ve neye yarar,başındakiler senin halini anlamadıktan sonra.

Heleki'de engelli bireyleri.

Zira onların aldığı 2022 maaşı zaten 3 ayda bir üç kuruşluk,hiçbir geliri olmayan mağdur insanlara verilen bir maaş ve maaşa diğer fertlerden daha çok ihtiyacı olan insanlar bu insanlar.Zira aldıkları zaten üç kuruş.

Bu insanların muhtaçlık durumunu düşünemeyen yöneticilerimiz ve devlet büyüklerimizi anladık,onların gözünde seçimden seçime var olan,sonrasında suya gömülüp yok olan karabatak misaliyiz,
Onlar neysede,

Sizin ben ve benim gibi yüzbinlerce engelliye sessiz güruh demeniz,ve bu sessiz güruha bunlar layık demeniz sizin o güzel yüreğinizdeki dile hiç ama hiç yakışmamış biliyormusunuz.

Kalem hanım güruh yani değersiz, aşağı görülen, küçümsenen topluluk, değersiz kimseler topluluğu, ayaktakımı, sürü. teşekkürler sesini çıkartıpda sesini duyuramayanlara bu yakıştırmayı gördüğünüz için :confused:

arkadaşlar,

yıllardır bu sitedeyim. kavgalarımız oldu, hatta kovulduğum zamanlar... ama ben buradan gidemedim. özellikle 2022 ve evde bakım aylıkları forumları yüzünden. bu iki forum ve üyeleri benim için ailem gibidir.
sözlerimi ölçmem, kelimelerimi ölçmem. olduğum gibiyimdir. kızdığımda sözlerim agzımdan füze gibi çıkar. yakıcıdır bazen. ama kendimi tek bir üyeden bile ayrı görmediğim için kaygı taşımam sözlerim konusunda. çünkü ben yabancı değilim.

en çok sevdiklerimin canını yakarım, en büyük vefasızlığım sevdiklerimedir.

her üye benim için kıymetlidir, özeldir. ama sorumluluk bilincinin farkında olan ve gereğini yapan üyeler benim için daha özeldir. onlar parçası olduğum asırlık bir mücadelenin en önemli parçalarıdır çünkü.
beni kendi halime bırakın. bırakın sadece severken biz değil, kızarken de biz olayım. sevdiğimde genelleme yapan ben bırakın kızdığımda da genelleme yapayım.

sonuçta sizden o milyonlarca üyeden ayrı değilim. o güruh dediğim kesimdenim.
sözümü bırakırken o okun ucuna beni de alırım. önce beni sonra herkesi vurrum.

yıllar önce yazdığım şu mesajdaki gibi bırakın vefasız, olduğu gbi davranan taraflı bir deli olayım: https://www.engelliler.biz/forum/du...-ve-dogru-bilinen-yanlislar-2.html#post750070

@Kalem hanım abla

haklısın sende okadar kişiye cevap verip bilgilendiriyosun. çoğu kişi başladı bir ay önceden yatcakmı yatmıcakmı diye. birileri umut verirken birileri umut kırıyor. bimer yoğunlukdan baş vuru almıyor örneyin sosyal medyadan ses gelmesi içinde yoğunluk olarak yetkililere twit atılıyor zaten.

neyse melek hanım sende madem güruh sun bizdensin sıkıntı yok al eline terlihi laf dinlemeyeni kovala :) :)

Hazıra konmasını seven bir toplumuz mücadele etmeden kazanmak isteriz (Armut piş ağzıma düş) hesabı 10 nun üzerinde mail attım cevap bile alamadım kurumlardan acil ihtiyacım olduğu için değil destek olmak için hatta forumda bir arkadaşımız şunu yazmış (Danaya girecem gidip kurbanlık bakayım)

buda maaş konusunda istekli olmadığı ortaya çıkıyor Velhasıl Kelam mücadele etmeden kimseye bir şey yok kimse demesin devlet bizi unuttu biz kendimizi unutturuyoruz

haliloz

işte anlatmak istediğim buydu zaten benim zoruma giden herkese verildi biz engelliler insan değilmiyiz alt tarafı bir gün sonra yani 4ünde bayram 5inde maaş başlıyor verinde bizde bayram yapalım bayramlık alalım yegenlerimize harçlık verelim vs vs . tamam herkesin ihtiyacı yok olsada olur olmasada olur ama emin olun bu paraya ihtiyacı olanlarda var ama adam sizin dediğiniz gibi dalga geçiyor danaya gireceğim diyor allah daha çok versin gir girde dalga geçme insanlarla

Yav adamin yazdiklarina bi bakin danaya girecekmis.yok deve.
burasi engelliler sitesi caktiniz:rolleyes:

Mehmet005 ben burada kimseye kırılmam. bu konuda müsterih olun. lakin son mesajınızın silinmesi için yöneticilerden yardım istemek zorundayım. bilginiz olsun.

Bana kızacaksınız bu paraları alan arkadaşlar biliyorum ama bir de şu noktadan bakın şimdi erken verseler bayramda harcayacaksınız oraya buraya verceksiniz paracıkları hemen bitecek sonra diğer ayın gelmesini bekleyeceksiniz boş geçin yatmasın paranız bitmesin erkenden yastık altı yapın biriktirin..:)

Kalem hanim haklisiniz herkes sordu sormakla yetindi gunlerdir sessizce okuyorum ancak soruyorlar ben 1 kisi olarak twitten haber bultenlerine tc cumhur baskanligina instgramdan bakan fatma betul hanima dm msj bile attim kaymakamlik s.hizmetler aradim sordum sonuc bayram sonu msj donus yok ama tek basima ne yapabiilirim

herkes gibi hakkimizi aramiyoruz malesef hazir gelsin benim cabam kendime deyil sadece belki benden cokk ihtiyaci olanlar icin ama bos bir elin nesi iki elin sesi demisler iyi bayramlar

yeterli günden yaratılmadı ama aslında yaratılmasınada gerek yok normal şartlarda zaten ödeme yapılmalıydı şimdi bu kadar baskı sonucu yapılması bu ülkenin ayıbı

Engelli maaşları e devlette görüldü maaşlar Bayramdan önce verilecek

Az önce haberlerde söyledi engelli aylığı ve evde bakım parası bayramdan önce ödenecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt