Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellinin eşi eş durumundan tayin olabilir mi?

Dangerman

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
benim esimin ögretmen olarak devlete ataması cıktıgında bakıma muhtaclık durumundan benim oldugum yere tayini yapılır mı, yoksa bu konuda bir ayrıcalımız yok mu?
1 sene calışıp öyle mı gelebılır?
işlerımden dolayı benım de gitme ımkanım yok. bu durum kafama takılıyor. nasıl yapıcaz bilmiyorum :(

bu arada esim engelli değil engelli olan benim bir ara duyduguma göre engellinin eş veya ailesinden biri ataması cıkınca bakıma muhtac oldugumuzdan engelli kişinin oldugu yere ataması yapılıyormus bu dogrumu ?

hocam söyle bir durum var bende atamayla ilgili sorun yaşıyorum suanda kadrolu büro işçisi yim il normal şartlarda atama olmuyor diyorlar yüzümüze ama ataması yapılan bir çok kişi var...nasıl oluyor artık bunuda cözmek basittir türkiyede....

Eşinizin ilk ataması yapıldıktan sonra 1 yıl stajer olacaktır ve bu 1 yıl boyunca tayin isteyemez, 1 yılı dolduktan sonra yani stajerliği kalktıktan sonra sizin bakıma muhtaç olduğunuzdan dolayı alacağınız heyet raporu ile sizin bulunduğunuz ile tayin olacaktır ama ya il emrine gelecektir veya bulunduğunuz ildeki boş görünen kadroya hizmet puanı tutarsa atanacaktır.

yani o 1 yıl calısması zorunlu halbuki bıze bu durum olmaması lazım :(

Üst Alt