Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellinin SGK ücretinden hesap işletim ücreti kesilmesi vicdansızlıktır/sikayetvarco

düşle

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
[FONT=Arial]Banka [/FONT]#sgk[FONT=Arial] nın hesabıma yatırdığı sonda, vs gibi sağlık ücretinden her 3 ayda bir 20 TL hesap ücreti kesiyor: bu vicdansızlıktır. Bankaya şikayetimi yazılı ve sözlü ilettim, dediler ki; bankamızda [/FONT]#otomatik ödeme[FONT=Arial] ya da hesabınızda 800 TL olmalı. İki şartı da denedim hala ücret kesilmeye devam ediyor. Devlet yasayla engellisini dahi soyduruyor. Öğrencinin [/FONT]#hesap işletim ücreti[FONT=Arial] nden muaf olduğu gibi engellilerde, muaf olsun istiyorum. [/FONT]
[FONT=Arial]Tüm engellilerin adına arz ederim.

[/FONT]
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2965476/reply/

durum bu talebimiz doğrultusunda kampanya başlatabilir miyiz?

Düşle banka görevlisile mütavazi bir dille anlatırsan yardımcı oluyorlar ama bazı görevliler malesefki yardımcı olmuyorlar bizde alıyoruz bizden kesmiyorlar daha önce de bizden kesmişlerdi sonra konuştum tamam dedile kesmediler

Aynı sorunu bende yaşadım. 280 TL yatmıştı geriye dönükde almışlar her 3 ayda bir 20 tl olmak üzere 80 TL kesmişlerdi gidip dilekçe ile itiraz ettim. iade edilmesi ve hesabın kapatılmasını istedim. paramı da aldım hesabım da kapatıldı.
Bence en güzel çözüm bu tarz yardım alan kişilere hesap işletim veya abuksubuk baska isimlerle kesinti uygulamıycak bir banka ile anlaşma yapılması olucaktır. SGK nın daha dikkatli olması gerekli.

doğrusu hasabımın kapatılmasını istemiyorum çünhü kapatırsam medikale parayı cekebilsin diye vekalet vermek zorunda kalacağım. bense bankaya internet üzerinden girerek miktarı görüyor ve medikale havale ediyorum. böylece ipler bende oluyor -ki bu hakkım, zira daha önce dolandırıldım.

bende sgkdan medikal malzeme ödemesi alıyorum,hesap açtırdım yaklaşık 9ay önce ve herhangi bi kesinti olmadı,hesabı açtırırken altını çizerek sormuştum memura, sgk ödemesi yapılan hesaptan kesilmez dedi aynen dediği gibi herhangi bi kesinti olmadı.

öyleyse keyfi turturabildiğinden mi alıyor? ziraat bankasını kınıyorum. ayrıca neden ödeme illa o bankaya yapılıyor.
başka bankaya yapılamıyor mu?

Bu Hükümetin söz geçiremediği tek sektör banka sektörüdür, buna ilaveten birde sigorta firmalarını ekleyebilirim.

Önce bankaya kesintinin iadesi ve bidaha yapılmaması için dilekçe yazıyon. Olumsuz cevap yada 2 hafta içinde cevap gelmemesi durumunda tüketici hakem heyetine başvuru yapıyon sorun çözülüyor

Üst Alt