Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye birden fazla tayin hakkı "Danıştay" kararından yararlanabilen oldu mu?

Konular
36
Reaksiyonlar
2
Engelliye birden fazla tayin hakkı "Danıştay" kararından yararlanabilen oldu mu?

Sağlık Engel durumunu öne sürerek tayin olduğu yerde sorun yaşayıp 2. Defa yeni bir dilekce ile bu haktan yararlanabilen var mı? Bilindiği üzere Danıştay kararı mevcut bir defadan fazla yararlanılamaz hükmü iptal edildi

Bir hafta önce dilekçemi verdim 2 . defa, ekine danıştay kararını koydum .
Forumlardan okuduğum kadarıyla olumlu cevap alanda var olumsuz cevapta , özellikle milli eğitimde sorun yaşanıyormuş
Benim kurumum sgk, sonucu burada paylaşırım.

666officer

Ben malesef milli eğitimde bir okulda yım :( Ama gectigimiz sene buradan tanıştığım bir arkadaş bir defa hakkıni kullandıkdan sonra 2. Senesinde tekrar Eskisehir Meb den Istanbul Meb e tayin aldı ben tayin geleli 4 ay oldu ama çok pişman ve mutsuzum istifa etmek de istemiyorum :(

vakit kaybetmeden yazmanızı öneririm, kabul görmezse dava açıp kazanma ihtimaliniz çok yüksek

Üst Alt