Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye EKPSS'siz öğretmen ataması olur mu?

seroz

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ekpss den sonra engelli oldum (2016 kpss ye girdim sadece )
kimya öğretmeni adayıyım ve bu 1500 alımda ekpss olmadan atama başvurusu yapabilir miyim ?
teşekkürler

peki arkadaşlar 2018 ekpss ye girdiğimde yaş 35e gelecek. ekpss de atamalarda yaş sınırı filan var mı ?

Bir zamanlar yaş sınırı 40 idi, kaldırıldı. Gönlünüz rahat olsun, çalışın, umarım atanırsınız.

teşekkürler inşallah
son olarak benim alanım kimya olduğu için atamalarda bir sorun olur mu ?

Her branştan alınıyor, sorun olmaz ancak ilerleyen dönemde atamalar nasıl olur orası meçhul. Çok zorladılar atama sayısını düşük tutmak için. Arkadaşlar eylem yapmasa, vekillere, bürokratlara baskı yapmasa atama yapmıyoruz bile diyebilirlerdi. Bazı arkadaşlar var ben bimer'e yazdım da atamayı kaptık diye ortalıkta geziniyor. O iş öyle değil işte. Arka planda çok emek var. Sayısız kere Ankara ziyareti var.
Neyse lafın kısası kimya atanır ama nasıl atanır belli değil.

Ocak ayı mazeret yer değiştirme sonuçları daha bugün açıklandı hocalarım o yüzden biraz daha sabır ve dua inşallah yakın zamanda ilan gelir atamayla ilgili

Üst Alt