Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye işe gitmeden maaş+sigorta vererek çalışıyor gösteren firmalarda çalışanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jawsman

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba

işe gıtmeden maaş+sigorta göstererek engelli istihdamı saglayan fırmalarda çalışanlar var mı

Sorduğun soruya bak. Aha buraya yazsında yarın maliye tepesine binsin. yaaaa :eek:

sevgidostu gülmekten kırdın beni...tabii kimse yazmaz jawsman bu nasıl soru cevap alacağını sanıyormusun gerçekten? maliye olmazsa o işverenin halini merak ederim.

Duyumlarıma göre emniyet çalışanları varmışşş...muşşş...

Duyumlarıma göre emniyet çalışanları varmışşş...muşşş...

Artık Emniyet telefon dinlemeyi bırakıp forumlarda bunun gibi tuzaklar kuruyormuş...:(.

Jawsman hakkını helel et. Bu gün gıybetini yaptık. Bu başlığı anlattım da. :D:D:D

Hayırdır öyle bir iş arıyorsun galiba

ne çalışması ya şirkete müdür bile yapıolar sen iyice araştır

sana ilk maaşımı veririm

Bütün engellileri 3 maddeye bulaştırdın, şimdi sırada rüşvet alımı var heralde!

Size en yakın İşKURA veya Cumhurbaşkanına isteklerinizi iletebilirsiniz.

Benim yürüme hakkım sizin o 3 maddenizden çok çok önemlidir.
Bedenini yardımcı arac gereçsiz hareket ettirebilen hiçbir engellinin engelli kontenjanından işe yerleşme hakkı yoktur.
Kadrolar hakiki engelliler yerleştikten sonra daha hafif engelli arkadaşlara açılmalıdır.

Bu şekilde kamu olsun, özel sektör olsun ne kadar çalışan varsa devlet bunları tekrardan rapora tabi tutup hak sahipi gerçek engellileri yerleştirmelidir.
Evet bu konuyla ilgili emniyet bir çalışma yapabilir...

böle tanıdıllarım var hala daha görev yapıyolar hatta birtanesi emeklı olcak bu sene.ben çok karşıyım böle durumlara engellinin hakkını engelli satıyo millet iş bulmak çalışmak ıstıyor

hercai,
kamu memurusun galiba! Kamuda engelli kadrosunu bi kurayla dolduruversinde millet iş sahibi oluversin..
%80 den %40 a doğru bir yerleştirme yapıvaersin.. Bi tuşla istese bir sürü çalışan engelli istihdam ederler.
İşlerine gelmiyor demekki... Nasıl olsa kamu ceza da ödemiyor.
Bide şuan ki çalışanların bi kontrolü yapılsa çakma engelliler. Ayıklansa oh ne ala...

yok o kadar şanslı olamadım özel hastanede çalısıyorum 4 yıldır ve sürekli gece çalısıyorum.engellilerde kolayını bulmuş öle bi iş oldumu balıklama atlıyo ben böle yaparsam diğer iş arayan arkadaşlar işsiz kalır diye

banada lazım böyle bi iş olursa haber ederseniz sevinirim

saww;

Engelli deyince neden hemen ortopedik engelliler akla geliyor. Benimde bana gözlerim engel oluyor. Sen yine araç ve gereçle hareket edebiliyorsun ama ben gece körü olduğum için gece ortada kalıyorum. Şimdi memurum. Kışın iş cikişi eşim gelip beni okuldan alıyor. Galiba sen ortobetik özürlü olduğun için kendini bizden ayırıyorsun. Asıl engelli olarak kendini sayıyorsun ama gelde diğerlerinin hayat şartlarına bak. Benim şizofreni hastası çok yakın arkadaş vardı. Beni görünce yanağını çimçiklettirirdi. Bana şakamı bilelem ama senin bir kopyan da buralarda dolaşıyor derdi. sen yine gercek ile hayali ayırabiliyorsun sadece hareketlerin kısıklı. Ama o arkadaşın tüm dünyası alt üst olmuş durumda. Raporunda hiç bir işte çalışamaz yazıyor. Yani sen oturup güzelce calışsan memur olma ihtimalin var ama o ne yapsın.

moderator konunun boyutları farklı yerlere gıttı kapattılmasını rıca edıyorum !!!

sevgidostu nickli üyeye hitaben!

sevgidostu;

Sayın sevgili arkadaşım,
Yazdıklarımı tamamı ile yanlış anlamışsınız!
Bu kastetdiğim gurubun başında sizler geliyorsunuz! (Sizin engel rapor derceniz benden yüksek)
Yani tamamen alınganlık yapıyorsunuz.!
Sizin de kullandığınız bir aracınız var. Beyaz baston ununuz yok mu? Var.
O vakit sizleri düşünmediğimi nasıl söylersiniz.

Benim kasteddiğim engel derecesi en ağır çalışabilir raporlu olandan, en düşük engelli dereceli arkadaşa doğru bir engelli kontenjanı değerlendirmesi yapılmasını ifade etmekteyim.
Özellikle kamunun bu kurala riayet etmesi gerekmektedir.
Çalışamaz raporlu arkadaşıma devlet zaten hem bakım maaşı hemde cüzide olsa bir maaş veriyor.
Burada bir yanlış anlaşılma var. Sizin tarafınızdan sanırsam.
Kalın sağlıcakla...

Konu kapatılmış moderatörüm.
Bi zahmet konuya eklerseniz boşa yer işgal etmemiş olur.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt