Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye kaza sonrası ikame (yedek) araç tahsisi hakkında...

europea

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar geçen cuma gecesi maddi hasarlı trafik kazası geçirdim.Polis çağırıldı , tutanaklar tutuldu.Herşey prosedürüne ve kanuna uygun olarak tam da kasko şirketimin(Ak Sigorta) istediği şekilde tamamlandı.
Ertesi gün aracımı yetkili servise götürdüm zaten kaskoyu da burada yaptırmıştım "Toyota Kasko".
Evraklar alındı işlemler başlatıldı ve ben aracım olmadan işe gidip gelemeyeceğimi hatta hiçbir yere gidemeyeceğimi , aracım servisten çıkana kadar yedek araç istediğimi beyan ettim.
Aracımda fazla hasar olmadığı ve yürür durumda olduğu için ikame araç tahsis edemeyeceklerini ancak aracımı herhangi bir yere götürüp çekici ile servise getirilmesi halinde araç tahsis edebileceklerini söylediler.Sonuçta ziyadesi ile magdur durumda bırakıldım.Birdahaki sefere kesinlikle kaskomu istediğim tüm şartları karşılayan farklı bir firmaya kestireceğim.Pozitif bir ayrım beklememekle beraber müşteri olurkenki güler yüz ilgi ve alakayı müşteri olduktan sonra da görmeyi ve fiziksel olarak yapamayacağımız aktivitelerin bizden beklenilmemesi hassasiyetini bekliyor;nette de yazdığı gibi "Ak Sigorta da aracın yürür durumdaysa sen de yürümeye mahkumsun."diyorum .

Ben de bu deneyimimi kasko şirketlerinizle paylaşıp tekrar kasko yenilerken özellikle engel durumunuzla ilgili mağduriyetleriniz giderileceği şekilde poliçe kestirmenizi , her ayrıntıyı konuşmanızı sonra mağduriyet yaşamamanızı düşünerek paylaşmayı uygun gördüm.

inşallah aksigortada toyotada seni madur etmez arkadaşım çünkü kendini kanıtlamış marka ikiside bu arada yaptığın kaza içinde geçmiş olsun

Bu konuda aksigortahizmet rumuzlu üyemizin çözüm önerisini hayata geçirdiniz mi?

Üst Alt