Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliye kredi faizi var mı?

Olmaması gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Evetse neden?

Engelli olunca akan sular dururmu sanıyorsun sende herkes gibisin faiz yemesen iyi olur gene haram alanada verenede eşin dostun varsa onlardan al

millete bak birisi soru soruyor diğerleri sanırsın dövecek ötvden yararlanırken yararlanıyosun belki soran kişinin bilgisi yok burası paylaşım sitesi degilmi var yada yok demek çokmu zor

Var arkadaşım
Eğer icralık olduysanız avukatınızı arayıp örneğin faiziniz % 25 ise
Engelli olduğunuzu borçlarınızı ödemeyediğinizi vs söylerseniz % 10 a kadar indirebilir faizi.
Bu engelli olduğunuz için değil avukatın insiyatifi oluyor.

arkadaslar banka engelli oldugunuzu soylerseniz kredi almaniz cok zorlasir ok

Eğer sigortalı çalışıyorsanız bir şey olmaz.
Benim kredim var 15bin

Ben ilk defa kredi çekecektim ve duyum almıştım faiz yok diye yanlış bi duyummus onu ogrenmis olduk

gül rengi , Evet faiz var,kredi çekecekseniz mutlaka faizleri araştırın araştırmadan kredi çekmeyin.

merhabalar bende görme engeliyim 100 de 70 kayıp arkataşlar ankarada nekabistan yolu gösteren cep telefon dağıtıldı tüm ilere dağıtılacakdı malatya ya dağıtılmadı

bir de görme engelilere bilgisayar dağıtıldı ben oku yordum verme diler arkadaşlar sizlerede ver dilermi tesyev

Yakında korkarım ki engelliler direk cennete gidiyormuş doğru mu? diye soru soran olursa hiş şaşmammm!!!!!!!

özcan kamil

Çalışıp bir yerden gelir göstermeniz gerekiyor illa SSK şart değil Bağkur vs. de olabilir.
Ödeyebileceğinizin garantisi

Üst Alt